Cook iyi olur gercekten hem tadınada alısmıs olurlar, reklamlarda gördüm meyveli olanlarıda var ama onlar cokk sağlıklı olmaz sanırımçocuklar için özellikle istiyorum bağışıklıkalrı çabuk düşüyor
Sevgilisi olmayınca demek ki 15 e kadar cıktı sayısıo işte çözüm arıyormuş .cok inandırıcı gelmedi 15 yani
yok hazır meyveli yoğurt falan bile yedirmiyorum.özellikle çilekli olan herşeyden kaçıyorumCook iyi olur gercekten hem tadınada alısmıs olurlar, reklamlarda gördüm meyveli olanlarıda var ama onlar cokk sağlıklı olmaz sanırım
En güzeli gercekten ne güzel sağlıklı besliyorsun canımyok hazır meyveli yoğurt falan bile yedirmiyorum.özellikle çilekli olan herşeyden kaçıyorum
Herkesin işi var galiba :))))nereye gittinizi yawru ceylanlar
çok yapamasamda dikkat etmeye çalışıyorum bazı şeylererine.yoksa birinden kaçıyorsun diğeri sağlıksız.neyi eline atsam mutkala sağlığı etkileyen bişeyleri çıkıyorEn güzeli gercekten ne güzel sağlıklı besliyorsun canım
selam iyidir sen nasılsınSELAM kızlar nasılsınızbakalım
neyi eline atsam ne demektir yahuçok yapamasamda dikkat etmeye çalışıyorum bazı şeylererine.yoksa birinden kaçıyorsun diğeri sağlıksız.neyi eline atsam mutkala sağlığı etkileyen bişeyleri çıkıyor
selam iyidir sen nasılsın
iyidir valla bende aynı.ne yemek yapsam diye kafamda sorular dolanıyorduhamd olsun canım
işler güçlerrr
öyle devammm
sen nasılsınnn
toparlandı vazgeçti kız boşanmaktan iki dakikada.üzülme bence saman alevi gibi şimdiki evlilikler.bu arada kendin de de biraz bahsetmiş oldun bu arada..sanada geçmiş olsun.geldim ben.. tam can alıcı konudayken iş geldi önüme ya.. neyse bir nevi iyi oldu kafam dağıldı yaa.. gerçekten çok üzüldüm..
neyse Allah kimsenin yuvasına zeval vermesin.. yuva huzuru hiç bir şeye benzemiyor gerçekten..
Suhan'cım ben de ayakta alkışlıyorum seni harikasın vesselam canım benim :*
iyidir valla bende aynı.ne yemek yapsam diye kafamda sorular dolanıyordu
hafi yaa.. gerisini okumadım.. toparlandı derken ? ayrılmaktan vaz mı geçmiş?toparlandı vazgeçti kız boşanmaktan iki dakikada.üzülme bence saman alevi gibi şimdiki evlilikler.bu arada kendin de de biraz bahsetmiş oldun bu arada..sanada geçmiş olsun.
Selam hosgeldin iyiyiz sen nasılsınSELAM kızlar nasılsınızbakalım
şimdi okudum vazgeçmiş iyi bari :)hafi yaa.. gerisini okumadım.. toparlandı derken ? ayrılmaktan vaz mı geçmiş?
ayenn doldum valla bir an. öyle herkesin olduğu gibi benim de bir hikayem var işte..
çok sağ ol Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?