2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

En güzeli gercekten ne güzel sağlıklı besliyorsun canım
çok yapamasamda dikkat etmeye çalışıyorum bazı şeylererine.yoksa birinden kaçıyorsun diğeri sağlıksız.neyi eline atsam mutkala sağlığı etkileyen bişeyleri çıkıyor

çok yapamasamda dikkat etmeye çalışıyorum bazı şeylererine.yoksa birinden kaçıyorsun diğeri sağlıksız.neyi eline atsam mutkala sağlığı etkileyen bişeyleri çıkıyor
neyi eline atsam ne demektir yahu

geldim ben.. tam can alıcı konudayken iş geldi önüme ya.. neyse bir nevi iyi oldu kafam dağıldı yaa.. gerçekten çok üzüldüm..
neyse Allah kimsenin yuvasına zeval vermesin.. yuva huzuru hiç bir şeye benzemiyor gerçekten..

Suhan'cım ben de ayakta alkışlıyorum seni harikasın vesselam canım benim :*

toparlandı vazgeçti kız boşanmaktan iki dakikada.üzülme bence saman alevi gibi şimdiki evlilikler.bu arada kendin de de biraz bahsetmiş oldun bu arada..sanada geçmiş olsun.

iyidir valla bende aynı.ne yemek yapsam diye kafamda sorular dolanıyordu

off sorma bende aynı şeyden muzdaripim

bakalım ne yapacammm

yarın için sucuklu kurufasulye yapacam ama bugun için hiç bir fikrim yokk

normalde yemekleri bir gün önceden yapıyorum dün üşendim yemek yapamya

kıyma çıkarmıştım kıymalı yumurta mı yapsam ??
azıcık köfte patates mi kızartsam..
bilemedim bir parça kıyma ile ne yapsam.. çorbam da var :d

toparlandı vazgeçti kız boşanmaktan iki dakikada.üzülme bence saman alevi gibi şimdiki evlilikler.bu arada kendin de de biraz bahsetmiş oldun bu arada..sanada geçmiş olsun.
hafi yaa.. gerisini okumadım.. toparlandı derken ? ayrılmaktan vaz mı geçmiş?
ayenn doldum valla bir an. öyle herkesin olduğu gibi benim de bir hikayem var işte..
çok sağ ol Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…