offff ne güzel olurrrrr.çok severim sucuklu kuru fasulyeyioff sorma bende aynı şeyden muzdaripim
bakalım ne yapacammm
yarın için sucuklu kurufasulye yapacam ama bugun için hiç bir fikrim yokk
normalde yemekleri bir gün önceden yapıyorum dün üşendim yemek yapamya
kıyma çıkarmıştım kıymalı yumurta mı yapsam ??
azıcık köfte patates mi kızartsam..
bilemedim bir parça kıyma ile ne yapsam.. çorbam da var :d
köfte patateskıyma çıkarmıştım kıymalı yumurta mı yapsam ??
azıcık köfte patates mi kızartsam..
bilemedim bir parça kıyma ile ne yapsam.. çorbam da var :d
offff ne güzel olurrrrr.çok severim sucuklu kuru fasulyeyi
Selam hosgeldin iyiyiz sen nasılsın
hiç bir yemeği ayırt etmeksizin yerim.. yesem mi diye düşündüğüm tek şey kuru fasülya.. Allahım beni affetoffff ne güzel olurrrrr.çok severim sucuklu kuru fasulyeyi
vazgeçti azcık daha sabredecek.kaprisli biraz.evliliğe adepde olamamış daha.ablalarnın sözünü dinleyip boşanmaktan vazgeçtihafi yaa.. gerisini okumadım.. toparlandı derken ? ayrılmaktan vaz mı geçmiş?
ayenn doldum valla bir an. öyle herkesin olduğu gibi benim de bir hikayem var işte..
çok sağ ol Allah razı olsun
,aman bende okumuştum o konuyu bdvtoparlandı vazgeçti kız boşanmaktan iki dakikada.üzülme bence saman alevi gibi şimdiki evlilikler.bu arada kendin de de biraz bahsetmiş oldun bu arada..sanada geçmiş olsun.
anlaşıldıköfte patates
heh tamam sizin menüler hazır ben ne yapacağım püfffffffffbenımde çorbam var
birde kıymalı yumurta yapayım bende iyi fikir oldu
ahhahavazgeçti azcık daha sabredecek.kaprisli biraz.evliliğe adepde olamamış daha.ablalarnın sözünü dinleyip boşanmaktan vazgeçti
hazırda neyin var fikirde bulunalım o halheh tamam sizin menüler hazır ben ne yapacağım püfffffffff
Ben yine sütlü kahve ve tuzsuz fıstık gömdüm. Şuan hiç bişey yemeyi düşünmüyorum.sağolun kızlar.sizede afiyet olsun clarke sen ne yiceksin.
Ağır işsiz olması lazımbir insan günde 15 kere kendini nasıl tatmin eder yawww aklım almıyor.yuhhhhhhhhhkudurmuş millet
Burnunu kapatıp içsen keşke. Sonra alışıyor insan. :)Tamam canım o zaman ordan alırsın kefirin kokusu cook agır ben hiç içmedim faydalı ama
Nedense 15 tatmın mesajından sonra bu kız gelmişti aklıma. Yanılmamışımsevgilisinin boynunu morartmıştı.annesi görünce oğlunu o halde bıraktırmıştı kızı ayrılmışlardı
neden sevilmezmi türk mutfağının babasıhiç bir yemeği ayırt etmeksizin yerim.. yesem mi diye düşündüğüm tek şey kuru fasülya.. Allahım beni affet
kim yorum yazsa he tamam diyor bide,aman bende okumuştum o konuyu bdv
hakkaten millet şımırıklıtan başka birşey göremedim konudaaa
Sanmıyorum içebileceğimiBurnunu kapatıp içsen keşke. Sonra alışıyor insan. :)
Karnabahar yapheh tamam sizin menüler hazır ben ne yapacağım püfffffffff
alışveriş yapmam lazım aslında sebze yemek istiyorum.çocuklara çorba falan dedim ama.kıymada var dolapta az kuşbaşımda var sote yapabilirim kuşbaşı ile aslındahazırda neyin var fikirde bulunalım o hal
Hadi ya, o kadar vahim durumSanmıyorum içebileceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?