Anlatırım kuzum biraz zaman lazimhayırdır
hımmm.anlat belki rahatlarsın dicem ama.sıkma canını mevzu her neyseAnlatırım kuzum biraz zaman lazim
Gemiş olsun canım, mutlaka genetik testlerini yaptirmalısın tabi.Kandaki plt deperi düştü hamilelik te tansiyon yükselince pıhtılaşma oldu erken doğum sonrası ben yoğun bakım bebek kuvez ama bebek yaşamadı acaba genetik test baktırsam bu pıhtılaşma için bir sey bulabilir miyiz öncesinde de aşılama ile hamile kalmıştım
Ben deeeeeebende aynıyım
içimde sıkıntı var yaw atamıyorumBen deeeeee
kızlar elem neşrah leke duasını okuyun.. valla akşam benim adam da öleydi.. daral daral.. ay neredeyse bana da basacaklardı.. dedim aç oku 5-10 işte kaz kes okursan oku dedim rahatlarsın.. valla sesi kesildi.. etkisi hemen oldu yani :)içimde sıkıntı var yaw atamıyorum
Hayırlara gelsin inşallah, tam bir ruh hastası gibi uyandın bu sabahiçimde sıkıntı var yaw atamıyorum
daha dur yeni başladı.. iyi günlerimiz olur inşaallah2019 u sevmedim yeni bir yıl istiyorum bu olmamış, ham gibi tatsız tuzsuz soğuk.
daha dur yeni başladı.. iyi günlerimiz olur inşaallah
inşirah mıkızlar elem neşrah leke duasını okuyun.. valla akşam benim adam da öleydi.. daral daral.. ay neredeyse bana da basacaklardı.. dedim aç oku 5-10 işte kaz kes okursan oku dedim rahatlarsın.. valla sesi kesildi.. etkisi hemen oldu yani :)
Hayırlara gelsin inşallah, tam bir ruh hastası gibi uyandın bu sabah
ay evet Suhan :)inşirah mı
evet tabi yakızlar kendime çiçekler alıyorum bu ara sukulet kaktüs falan.şimdi kupaya almak istedim ben bunları ama unuttum alttan hava alması gerekiyor demi.
Hava alması daha iyi ama bende hava almayan saksilar var gayet güzel oldular.kızlar kendime çiçekler alıyorum bu ara sukulet kaktüs falan.şimdi kupaya almak istedim ben bunları ama unuttum alttan hava alması gerekiyor demi.
Aloeveralarim görünsün diye yan çektim fotoyu senin içinkızlar kendime çiçekler alıyorum bu ara sukulet kaktüs falan.şimdi kupaya almak istedim ben bunları ama unuttum alttan hava alması gerekiyor demi.
Eki Görüntüle 2225776 sabah böyle bir minnak buldum, bu. Mevsimde beklemiyordum dikkat etmemisim o kadar ilgisizim yani ama görünce mutlu oldum bu kadar kötü bir günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?