- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Kargo da yapıyor lar artık bu ürünleri istersen bir iki yer önerebilirimBen edirne ciğeri severim ama antepte yemek istiyorum kesin denerim.
Kuru dolma alırım bol bol, birde bulgur
Yaşaması zor bir yer köşe başı kebapçı baklavacı künefeci gelde zayıflaAcıktık sanırım, yemek konusundan çıkılmaz hele antep sabaha kadar sürer.
Ama diyetteyiz egeye doğru kaymakta fayda var
Olabilir canım fıstık köyden aldım ben 2 kez gayet güzeldi, kuzenim urfadan yolluyor biraz da ama önerin varsa alırım. Ben sezonda stoklu alırım çok seviyorum patlıcan acurKargo da yapıyor lar artık bu ürünleri istersen bir iki yer önerebilirim
Kuruluk için saçı beyaz ünlüdürOlabilir canım fıstık köyden aldım ben 2 kez gayet güzeldi, kuzenim urfadan yolluyor biraz da ama önerin varsa alırım. Ben sezonda stoklu alırım çok seviyorum patlıcan acur
Beyran 18tl
Lahmacun 7tl
kebap dürüm 15tl
Ciğer dürüm 13tl
Katmer 30tl
Baklava kilosu 85/100tl arası(özel kesim vs 125tl)
Bu arada nohut dürümü yiyen var mı aranızda[/QUOTE
Evet fiyatlar yüksek ama inan heryer de yüksek canım en azından tadında yersin, buralarda lahmacun 5-6 liraya da var ama yenmez o. Kadar kötu bence.Beyran 18tl
Lahmacun 7tl
kebap dürüm 15tl
Ciğer dürüm 13tl
Katmer 30tl
Baklava kilosu 85/100tl arası(özel kesim vs 125tl)
Fıstık kilosu 60/75tl arası(bu fiyat, 100jadar çıkabiliyor )
Çok pahalı bir şehir oldu burası reklam turizm güzel fakat böyle pahalılık ile çok zor
Bu arada nohut dürümü yiyen var mı aranızda
Sabah öğlen akşam her vakit te yenilebilirEvet fiyatlar yüksek ama inan heryer de yüksek canım en azından tadında yersin, buralarda lahmacun 5-6 liraya da var ama yenmez o. Kadar kötu bence.
Ama nohut dürüm duydum merak ediyorum hatirlattığın iyi oldu
Notumu aldim canim sağol, akında biber salçası nasıldırKuruluk için saçı beyaz ünlüdür
Bulgur diğer hersey için akın bulgur öneririm
En son gittiğim de iki üç çeşit vardı tadı güzel di eğer baharda geleceksen tadarak al şuan ihtiyacın varsa bilmiyorumNotumu aldim canim sağol, akında biber salçası nasıldır
Yok canım şimdi var seneye alırsam kargoyla isterim diye sordum.En son gittiğim de iki üç çeşit vardı tadı güzel di eğer baharda geleceksen tadarak al şuan ihtiyacın varsa bilmiyorum
Ne zaman dersen yardımcı olurum bu arada senin gebelik ne durumdaYok canım şimdi var seneye alırsam kargoyla isterim diye sordum.
Hataydan geliyor salçam ama antep biberi denemek istiyorum.
Ülkenin dört yanından getirtiyorum ben yöresel ürün manyağıyımdır.
Sağol canım haberleşiriz.Ne zaman dersen yardımcı olurum bu arada senin gebelik ne durumda
Ooo peki düşük nedeni nedir araştırıldı mıSağol canım haberleşiriz.
Ben düşük yaptım gebelik diye bir durum yok yani
Yumurta kalitem kötü benim, gelişmiyor.Ooo peki düşük nedeni nedir araştırıldı mı
Varsa 1 bardak alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?