balcan kebabı diyorum çekiliyorum:))
Gastronomi şehri şecildi :))
Çok zor burdaburda yaşamak kilo vermek :)
23 nisanda biryerlere gidelim dedik arkadaşlarla ben antep dedim, sabah ciger katmerle başlayip aksama kadar yemeyi planliyorum. Insallah ikna ederim:))
Gastronomi şehri şecildi :))
Çok zor burdaburda yaşamak kilo vermek :)
23 nisanda biryerlere gidelim dedik arkadaşlarla ben antep dedim, sabah ciger katmerle başlayip aksama kadar yemeyi planliyorum. Insallah ikna ederim
Bulsam bende icerim kahvaltida, antep mutfagina öl<rümay antepte kahvaltıda beyran içtiğim aklıma geldinefissssssss
lahmacunlarıda güzel oluyorBulsam bende icerim kahvaltida, antep mutfagina öl<rüm
Memleketin her yerinde ayri lezzetler var mutfağımız mükemmel bence, gittiğim heryerde hakkını veririm şükür öğütücü gibiyip lop lop yutarım
23.nisana pkan yapan tanıdığım beşinci kişisin en iyisi 23nisanda biz başka yere gidelim çok kalabalık olacak o vakit buralar23 nisanda biryerlere gidelim dedik arkadaşlarla ben antep dedim, sabah ciger katmerle başlayip aksama kadar yemeyi planliyorum. Insallah ikna ederim
Herşeyleri harika bak şimdi şişecek bir yerimdora beni benden aldı yemekler
Tek günde yiyemem herşeyi en az 2 gün planlıyoruz zaten, siz oturun evde biz bir gezelim siz her zaman görüyorsunuz23.nisana pkan yapan tanıdığım beşinci kişisin en iyisi 23nisanda biz başka yere gidelim çok kalabalık olacak o vakit buralar
En iyi mevsim burası için bahar yada güz
günü birlik zor olur en az iki gün öneririm
Beyran öneririm ayrıca ama hepsi ağırolur işte çok sabah
neyse ben toparlanıyorum opüldünüz
Burdada güzel Urfa ciğeri yapıyorlar sorarlar zaten antep mi Urfa mı diye urfa küçük küçük doğranır Antep kuşbaşı gibi büyük oluraslında ciğeri urfada yemek daha başka
Kalbimden vurdun canım benibalcan kebabı diyorum çekiliyorum
Ben edirne ciğeri severim ama antepte yemek istiyorum kesin denerim.Burdada güzel Urfa ciğeri yapıyorlar sorarlar zaten antep mi Urfa mı diye urfa küçük küçük doğranır Antep kuşbaşı gibi büyük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?