Dün annem ekşili köfte yapmıştı ondan arttı biraz onu yiyeceğizakşama ne yemek var kızlar
Öyle derler, ben bu aloeverayı işyerinde unutan birinden aldım aradım eve götürüyorum burada unutmuşsun vermem artık dedim çöktüm yani.ciddimisin
Köfte var sipariş etti benim sadrazam, ne pisirecem derdim yokakşama ne yemek var kızlar
afiyet olsun canımDün annem ekşili köfte yapmıştı ondan arttı biraz onu yiyeceğiz
Kuru kofteden daha cok severim immmmmDün annem ekşili köfte yapmıştı ondan arttı biraz onu yiyeceğiz
Sen ne yapıyorsun akşamaafiyet olsun canım
yarın indirteyim odayaÖyle derler, ben bu aloeverayı işyerinde unutan birinden aldım aradım eve götürüyorum burada unutmuşsun vermem artık dedim çöktüm yani.
En az 50 yeni kök verdi çoğaldı bence doğru.
Habersiz alsam tam çalmış olurdum belki o zaman ağaç olurdu
oh ne güzel rahatKöfte var sipariş etti benim sadrazam, ne pisirecem derdim yok
Eve gotur benceyarın indirteyim odaya
ay bilmiyorum eşim makarna dedi.soslu moslu bişeyler yapar o.ben yemiyorum kendime bişeyler yapmam lazımSen ne yapıyorsun akşama
Biri menu belirleyince hakkikaten rahat oluyoroh ne güzel rahat
Gel canım beraber yiyenler ne olacakKuru kofteden daha cok severim immmmm
evde bakamam diye korkuyorum aslında.burda ben olmsamda bir bakanı bulunur diye şettirdimEve gotur bence
Yeşil mercimek omleti yapıyor lar denedim sende dene istersen hoşuna gidebiliray bilmiyorum eşim makarna dedi.soslu moslu bişeyler yapar o.ben yemiyorum kendime bişeyler yapmam lazım
geçen arkadaş yapmış lezzetli diyordu.yiyebilirmiyim acabaYeşil mercimek omleti yapıyor lar denedim sende dene istersen hoşuna gidebilir
Giderken kıyma al minik misket köfteler yap salçalı suya at yarım saatte hazıray bilmiyorum eşim makarna dedi.soslu moslu bişeyler yapar o.ben yemiyorum kendime bişeyler yapmam lazım
hımmm olabilerGiderken kıyma al minik misket köfteler yap salçalı suya at yarım saatte hazır
Antep di mi offffff ben orda kendimi kaybederim sanırımGel canım beraber yiyenler ne olacak
Çok ağır değil güzel yarın için hazırla olmazsa geceden yoğurt yulaf yiyorum tok tutuyor epeyYeşil mercimek omleti yapıyor lar denedim sende dene istersen hoşuna gidebilir
:))Antep di mi offffff ben orda kendimi kaybederim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?