slm canım nasılsın
sende tadını çıkar doraGünaydın, ben de birazdan çıkıp kahvalti oradan alışverişe veriyorum kendimi.
Merak etmeyin beni diye yazdım
Şimdiden iyi tatiller herkese
en güzeli sende.. bol bereketli alışverişlerGünaydın, ben de birazdan çıkıp kahvalti oradan alışverişe veriyorum kendimi.
Merak etmeyin beni diye yazdım
Şimdiden iyi tatiller herkese
İyiyim canım senden naberslm canım nasılsın
Havanın neresi güzel :)))))kızlar Ankara' da şu an itibari ile harika bir hava var..
azıcık nasiplenip geleyim
iyidir nolsun.çok görünnmüyorsunİyiyim canım senden naber
Buralrdayim bebeğim :))iyidir nolsun.çok görünnmüyorsun
Belki @tuzsuz_ruh un bilgisi olabilir bu konudakızlar a101 den kefir mayası aldım.toz halindeydi.mayaladım ama yaklaşık 15 saat falan dışarda kalmış oldu.dün eve geçtiğimde yoğurt zannedip dolaba almışlar..içtim yoğurt ayran arası bişey ama baya koyu.ama ben yeni maya göremedim süzdüğümde.bilgisi olan mayalayan ufak bi açıklama yapabilirmi acaba
valla misti bir çık şöle bir bakın istersen.. iyi geldi.. dün ve önceki günlere göre ben bu havaya miss derim yaw :))Havanın neresi güzel :)))))
Daha güneşli olsa daha güzel olur :)))
Merhabalar madam beni etiketlemiş canım onda maya olmaz çünkü büyüyen maya değil toz maya sadece kefir kültürü içerir üremesi için olan maya onda Yok sadece içimlik okızlar a101 den kefir mayası aldım.toz halindeydi.mayaladım ama yaklaşık 15 saat falan dışarda kalmış oldu.dün eve geçtiğimde yoğurt zannedip dolaba almışlar..içtim yoğurt ayran arası bişey ama baya koyu.ama ben yeni maya göremedim süzdüğümde.bilgisi olan mayalayan ufak bi açıklama yapabilirmi acaba
Saat 3 gibi cıkacagım evden o zaman bakarım :))valla misti bir çık şöle bir bakın istersen.. iyi geldi.. dün ve önceki günlere göre ben bu havaya miss derim yaw :))
daha güneşli yaza
evet yaaBuralrdayim bebeğim :))
Evde kuflendim inan hava da cok güzel tam g3zmelik
çokta sağlıklı değil o zaman doğrumudur?.bide dışarda nekadar süre kalacak.Merhabalar madam beni etiketlemiş canım onda maya olmaz çünkü büyüyen maya değil toz maya sadece kefir kültürü içerir üremesi için olan maya onda Yok sadece içimlik o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?