2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

çokta sağlıklı değil o zaman doğrumudur?.bide dışarda nekadar süre kalacak.
İnstagramda kafkas kefir mayası diye bir site var istersen bir bak canlı maya satıyor bende almıştım o toz olanlardan daha önce ama kullanmadım canlısını buldum 24 saat kesin kalmalı 24 saatte mayalanıyor ekşi seven daha uzun tutuyor ama bence ideali 24 saat

ya ben aslında ziraat fakultesinden getittirecektim orda sürekli oluyormuş.markette görünce direk aldım ama tozmuş.bilmiyorum.bundan sonra mayası oluşacak sandım.cahilliğimede bak :)).neyse çok teşekkür ederim.çok sağol

Saat 3 gibi cıkacagım evden o zaman bakarım :))
Yaz gelsinde artık ısınalım :))
kesin soğumuş olur o vakte bu tam öğlen güneşinin sıcaklığı..
aynen yaz çok çok güzell Zipzipcim
bahçemiz var bizim.. babam ne güzel yapmıştı orayı... nasıl güzeldi o varken.. bu yaz nasıl olur bilemiyorum onsuz (((

Ordan bulursan mutlaka al steril ortamda yetişiyor çünkü Yok malesef toz olanlar olmuyor hiç önemli değil ne demek

Günesi az da olsa hissettim eve günes giriyor camdan girince sıcacık oluyor :))
Yaaaa bahceniz olması cook güzelmiş ama basın sağolsun tekrardan canım

İyiyim canım sen nasılsın?
Aynen baya oldu suan rahatsım biraz dusukten sonra ilk adetim kötü geçiyor :/
Sen düşük mü yaptın vallahi hiç duymadım görmedim be gülüm geçmiş olsun ilk adet öyle oluyor malesef ağrılı geçiyor daha fazla Kaya tuzunu tavada ısıt bez bir keseye koy kasıklarına koy biraz hafifler soğudukça ısıt birde ayaklarını sıcak tut

Reactions: Eva
Günesi az da olsa hissettim eve günes giriyor camdan girince sıcacık oluyor :))
Yaaaa bahceniz olması cook güzelmiş ama basın sağolsun tekrardan canım
Allah razı olsun..
gelirsin bir gün inşaallah gerçekten çok güzel..
bi de baronumuz var bahçede kuduruk köpek diyorum ben ona

Suhan'cım ben de yeni yeni evde yoğurt mayalamaya başladım.. bir süreklilik hale getirince el alışkanlığı haline geliyor mis gibi tadı da kıvamı da oluyor.. yapa yapa öğreniyor pratikleşiyor insan.. ama kefir yapmayı hiç düşünmedim.. sen yapınca paylaş bizimle nasıl oldu die

Ne güzelmis canım yakın o zaman hafta sonları sende git sevmeye :)))
ya seviyorum Zipzipcim ama uzaktan.. arada bazen eşlik ediyorum saten..
ama kuduruk köpek ilk 5 dakika inanılmaz sevgi gösterilerinde bulunuyor, görünce.. resmen tepiyor adamı sevinçten ah biraz sakin olsa ama yok.. o da beni ürküttüğünden yanaşamıyorum maalesef.. uazkatan uzağa bakışıyorus.. sesleniyorum dinliyor beni.. öle öle ilişkimizi pekiştirmeye çalışıyoruz işte :))
aslında hem yakın hem uzak .. araba ile 20 dk flan sürüyor varmamız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…