Sağolasın canım ❤Sen düşük mü yaptın vallahi hiç duymadım görmedim be gülüm geçmiş olsun ilk adet öyle oluyor malesef ağrılı geçiyor daha fazla Kaya tuzunu tavada ısıt bez bir keseye koy kasıklarına koy biraz hafifler soğudukça ısıt birde ayaklarını sıcak tut
geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşaallahSağolasın canım ❤
Yaparım öyle inşallah geçer.
İnşallah canım benim❤geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşaallah
uzun süredir hazır yoğurt almıyorum evde mayalıyoruz.sütçümüz var.kefirde özellikle çocukların bağışıklığı için istiyorum ilk denemi yaptım.ama toz mayayla olsun başladımya arkası gelir inşSuhan'cım ben de yeni yeni evde yoğurt mayalamaya başladım.. bir süreklilik hale getirince el alışkanlığı haline geliyor mis gibi tadı da kıvamı da oluyor.. yapa yapa öğreniyor pratikleşiyor insan.. ama kefir yapmayı hiç düşünmedim.. sen yapınca paylaş bizimle nasıl oldu die
O zaman uzaktan sevmeye devam et canim :)))ya seviyorum Zipzipcim ama uzaktan.. arada bazen eşlik ediyorum saten..
ama kuduruk köpek ilk 5 dakika inanılmaz sevgi gösterilerinde bulunuyor, görünce.. resmen tepiyor adamı sevinçten ah biraz sakin olsa ama yok.. o da beni ürküttüğünden yanaşamıyorum maalesef.. uazkatan uzağa bakışıyorus.. sesleniyorum dinliyor beni.. öle öle ilişkimizi pekiştirmeye çalışıyoruz işte :))
aslında hem yakın hem uzak .. araba ile 20 dk flan sürüyor varmamız..
aynen aynen..O zaman uzaktan sevmeye devam et canim :)))
Cook uzak değilmiş o zaman yaa 20 dakika birsey değil :))
Isırmaya çalısmazsa korkmam:)))aynen aynen..
sen korkmuyorsun galiba.. eğer öleyse görünce üstüne atlar hemen bilesin..:)
uzun süredir hazır yoğurt almıyorum evde mayalıyoruz.sütçümüz var.kefirde özellikle çocukların bağışıklığı için istiyorum ilk denemi yaptım.ama toz mayayla olsun başladımya arkası gelir inş
yok yok çok şükür ısırması yok.. 2 aylıktı geldiğinde alışmadı ısırmaya.. iyiyani o yönden.. aynen accayip sevilmek istiyor bir de oyun delisi..Isırmaya çalısmazsa korkmam:)))
Sevilmeyi cook seviyor anlasılan :)))
Iyi o zaman sevebilirim :))))yok yok çok şükür ısırması yok.. 2 aylıktı geldiğinde alışmadı ısırmaya.. iyiyani o yönden.. aynen accayip sevilmek istiyor bir de oyun delisi..
inşaallah valla yazın gideriz birlikte..Iyi o zaman sevebilirim :))))
Isırmıyorsa sende sev o zaman korkma :))
rezene çayı içersen çok iyi gelir.. şişkinliği alıyor mideyi rahatlatıyor.. afiyet olsunSelam kizlar ev topluyorum ondam yazamiyorum nasilsiniz ben dun aksam kuru dolma yedim gozum dondu dunden beri birsey yemedim midem okadar siski niye yediysem
Deneyeyim canim ne icmedimki onuda aksam deneyeyim saol canimrezene çayı içersen çok iyi gelir.. şişkinliği alıyor mideyi rahatlatıyor.. afiyet olsun
ben ne vakit kaçırsam bir fincan rezene çayı inanılma ziyi gelir, dene canım ne demek :)Deneyeyim canim ne icmedimki onuda aksam deneyeyim saol canim
Telefondan girdim ben de meraktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?