Sağol kuzum, eşimde varikosel ameliyati olacak çok ciddi bir sorun degil şükür.Gecmiş olsun canım eşininde önemli bir hastalıgı yoktur inşallah doracım
Hem sana hem eşine çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Sağol canım, Rabbim hepimize sağlık versin gerisi sorun değil.Hem sana hem eşine çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Anladım canım geçmiş olsun tekrardanSağol kuzum, eşimde varikosel ameliyati olacak çok ciddi bir sorun degil şükür.
Amin canim insallah ama strese sokarak kendini dahada yoruyorusun zorluyorsun seni cok iyi anliyorum inanki dua ve sabrin sonu selamet ❤❤❤Saat, 3ten beri uyumaya çalışan ben
Öncesinde de saat 1de uyumuştum sabah oldu uyku yok
Kafam da düşünceler
Kaybettiklerim hamileliğim
Hamile kalmaya çslışmam
Şuan ki boşluğum
Çok zor bir sınavdan geçiyorum Allah kimseye yaşatmasın
Saat, 3ten beri uyumaya çalışan ben
Kafam da düşünceler
Hamile kalmaya çslışmam
Şuan ki boşluğum
aminGunaydin kizlar :) mutlu ve guzel bir gun olsun insallah
çok geçmiş olsunFibroadenomlarım vardı zaten birkaç tane daha olusmuş, yani bir sıkıntı yok şükür canım.
Mamografi çektirelim bir ara gel dedi.
Yaşın gelmiş artık dedi.
Eşimin ameliyat olması gerekliymiş bugün benden çok onunla ilgilendik bugün.
Gunaydin canimgünaydınlar
Gunaydin kaptan :)Günaydınlar
içindeki boşluk zamanla dolacak.ha acını unutmıcaksın ama hafiflicek.en güzel iyileşmeyi sen kendi kendine yapabilirsin.doktorun sensin.düşüncelerini yavaş yavaş iyileştir.olumlu duşunmeye çalış.insanlar sınanıyor ve seninde sınavın bu.kafanı dağıtabilecek uğraşlar bul.hobi olabilir.zevk aldığın örgü olabilir.kurslar olabilir her alanda.ne bilim spor salonu olabilir günlük bi kaç saat.kendine bir uğraş bul kuzum.kafan dağılırsa zinnin berraklaşır.uykun düzene girer.ama silkenenmen lazım.bak bizim topikte çoğumuz yaşadık benzer şeyler.2 aşımala yaşadım düşüğüm oldu.gezmediğim doktor kalmadı.ama hayat devam ediyor.şunu anladım bir şeye odaklanmak sadece o nu istemek yoruyor yıpratıyor.akışına bırak ve sağlığını düşün en önemlisi bu bence .eşini düşün.aileni düşün...hadi kuzum hadi kalk silkelen.seviyorum seniSaat, 3ten beri uyumaya çalışan ben
Kafam da düşünceler
Hamile kalmaya çslışmam
Şuan ki boşluğum
ya ben geçen bişeye bakıyordum .senle yazışmışız biz yıllar öncesinden :)))ütopya desemGunaydin canim
kendimi okudum sanki..
Allah selamet versin inşaallah..
ama yer gök dua ile çıtayı biraz daha yükseltmeliyiz.. bn kendime öyle diyorum en azından.. ve bir an evvel de başlmak lazım diyorum ama nerdeee..
kendimi o kadar bitkin yorgun halsiz daah bir dolu sayabilirim valla.. kolumu hareket ettirecek halda değilim.. o kadar mı evet o kadar.. ama bu bende de değilim.. bıcır bıcır kımıl kımıl bişiyim ben normalinde.. asla büyümemiş bir çocuk gibiyim.. gerçeğim bu benim..
senin de yazdığın gibi amaaaa....
kafadaki düşünceler
çok acı veren kayıplar
evet bir bebeğinin olmasını istemek....
var da var..
bitmez..
bugünümüze hamdüsenalar olsun.. yine de Alla ım bugünümüzü aratacak sıkıntı vermesin..
ben inanıyorum ki o çıtayı biraz daha yükseltme halı içine girebilsek yeniden güzel olabilir her şey..
inşaallah...
ay ne uzun yazdım kusura kalmayın.. insan dolu olunca ne kadar çok döküldüğünü fark edemiyor.
hepinize selam olsun
hayırlı uğurlu bereketli sağlıklı bir gün olsun
günaydınlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?