2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Seni o kadar iyi anliyorum ki canım, zamana ihtiyacın var acı hiç bitmiyor. Ama ilk günkü gibide kalmıyor inan.
Ben kendimi mutlu hissettiğim birşeylerle uğraşıyorum yıllardır benzer sorunlar yaşadım artık hiç takılmıyorum, zaman zaman aklıma gelip tabi ki üzülüyorum ama diyorum üzülmek değiştirmiyor mevcut durumu.
Geçmiş yaşandı ve bitti, gelecek muamma yani bir bu an var elimizde keyfini çıkarmak lazım.

Tedavi sürecinde bir gün off demedim ilaçlar iğneler hiç sıkıntı yapmadım moral önemli idi biliyorum eşimde derdim ki bu bir sınav sakin off deme sonucu güzel olacak teknoloji gelişti sağlıklı insanlarız elbet bir gün olacak derdim ama onu kaybedeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi onu kucağıma alamayıp öyle topraklarda düşününce uyku vs kalmıyor

Evden adım atmak istemiyorum oturayım evde tüm gün
kalabalık basıyor başım ağrıyo
Çok tesekkur ederim bende seni seviyorum

Düşük yaptım bu kadar acımadı canım üç yıl önce ama doğum olup ölmesi çok farklı hiç bunu düşünmemiştim

işte onu toprakda diye düşünme.güzel yerlerde düşün.cennet bahçelerinde düşün kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…