kaptanımGünaydınlar
Günaydın tatlımGunaydin kaptan :)
kaptanım
yenimi öğrendiniz bu durumuSağol kuzum, eşimde varikosel ameliyati olacak çok ciddi bir sorun degil şükür.
Seni o kadar iyi anliyorum ki canım, zamana ihtiyacın var acı hiç bitmiyor. Ama ilk günkü gibide kalmıyor inan.Saat, 3ten beri uyumaya çalışan ben
Öncesinde de saat 1de uyumuştum sabah oldu uyku yok
Kafam da düşünceler
Kaybettiklerim hamileliğim
Hamile kalmaya çslışmam
Şuan ki boşluğum
Çok zor bir sınavdan geçiyorum Allah kimseye yaşatmasın
Yeni değil ama daha önce ameliyat olma zorunluluğu yada aciliyeti yoktu şimdi olması gerek diyor dr.yenimi öğrendiniz bu durumu
Seni o kadar iyi anliyorum ki canım, zamana ihtiyacın var acı hiç bitmiyor. Ama ilk günkü gibide kalmıyor inan.
Ben kendimi mutlu hissettiğim birşeylerle uğraşıyorum yıllardır benzer sorunlar yaşadım artık hiç takılmıyorum, zaman zaman aklıma gelip tabi ki üzülüyorum ama diyorum üzülmek değiştirmiyor mevcut durumu.
Geçmiş yaşandı ve bitti, gelecek muamma yani bir bu an var elimizde keyfini çıkarmak lazım.
Yeni değil ama daha önce ameliyat olma zorunluluğu yada aciliyeti yoktu şimdi olması gerek diyor dr.
Eee yaşlılık
Alışamıyorum işte 50gün oldu içim yanıyor geçmiyorAmin canim insallah ama strese sokarak kendini dahada yoruyorusun zorluyorsun seni cok iyi anliyorum inanki dua ve sabrin sonu selamet ❤❤❤
Bana mamografi çekmiyorlardı 40 oldun artık çekelim dediler, kocama artık ameliyat edelim diyorlar yani bu artık yaşlanıyoruz demekkaç yaşındasınız lenn görende 60 falan sanır
Tedavi sürecinde bir gün off demedim ilaçlar iğneler hiç sıkıntı yapmadım moral önemli idi biliyorum eşimde derdim ki bu bir sınav sakin off deme sonucu güzel olacak teknoloji gelişti sağlıklı insanlarız elbet bir gün olacak derdim ama onu kaybedeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi onu kucağıma alamayıp öyle topraklarda düşününce uyku vs kalmıyorkendimi okudum sanki..
Allah selamet versin inşaallah..
ama yer gök dua ile çıtayı biraz daha yükseltmeliyiz.. bn kendime öyle diyorum en azından.. ve bir an evvel de başlmak lazım diyorum ama nerdeee..
kendimi o kadar bitkin yorgun halsiz daah bir dolu sayabilirim valla.. kolumu hareket ettirecek halda değilim.. o kadar mı evet o kadar.. ama bu bende de değilim.. bıcır bıcır kımıl kımıl bişiyim ben normalinde.. asla büyümemiş bir çocuk gibiyim.. gerçeğim bu benim..
senin de yazdığın gibi amaaaa....
kafadaki düşünceler
çok acı veren kayıplar
evet bir bebeğinin olmasını istemek....
var da var..
bitmez..
bugünümüze hamdüsenalar olsun.. yine de Alla ım bugünümüzü aratacak sıkıntı vermesin..
ben inanıyorum ki o çıtayı biraz daha yükseltme halı içine girebilsek yeniden güzel olabilir her şey..
inşaallah...
ay ne uzun yazdım kusura kalmayın.. insan dolu olunca ne kadar çok döküldüğünü fark edemiyor.
hepinize selam olsun
hayırlı uğurlu bereketli sağlıklı bir gün olsun
günaydınlar olsun
Evden adım atmak istemiyorum oturayım evde tüm güniçindeki boşluk zamanla dolacak.ha acını unutmıcaksın ama hafiflicek.en güzel iyileşmeyi sen kendi kendine yapabilirsin.doktorun sensin.düşüncelerini yavaş yavaş iyileştir.olumlu duşunmeye çalış.insanlar sınanıyor ve seninde sınavın bu.kafanı dağıtabilecek uğraşlar bul.hobi olabilir.zevk aldığın örgü olabilir.kurslar olabilir her alanda.ne bilim spor salonu olabilir günlük bi kaç saat.kendine bir uğraş bul kuzum.kafan dağılırsa zinnin berraklaşır.uykun düzene girer.ama silkenenmen lazım.bak bizim topikte çoğumuz yaşadık benzer şeyler.2 aşımala yaşadım düşüğüm oldu.gezmediğim doktor kalmadı.ama hayat devam ediyor.şunu anladım bir şeye odaklanmak sadece o nu istemek yoruyor yıpratıyor.akışına bırak ve sağlığını düşün en önemlisi bu bence .eşini düşün.aileni düşün...hadi kuzum hadi kalk silkelen.seviyorum senihem bak olumlamalar yaparız belki hep birlikte
Düşük yaptım bu kadar acımadı canım üç yıl önce ama doğum olup ölmesi çok farklı hiç bunu düşünmemiştimSeni o kadar iyi anliyorum ki canım, zamana ihtiyacın var acı hiç bitmiyor. Ama ilk günkü gibide kalmıyor inan.
Ben kendimi mutlu hissettiğim birşeylerle uğraşıyorum yıllardır benzer sorunlar yaşadım artık hiç takılmıyorum, zaman zaman aklıma gelip tabi ki üzülüyorum ama diyorum üzülmek değiştirmiyor mevcut durumu.
Geçmiş yaşandı ve bitti, gelecek muamma yani bir bu an var elimizde keyfini çıkarmak lazım.
tamam ozaman sakin yerleri tercih edelim .hımm neresi olabilir düşünelim biEvden adım atmak istemiyorum oturayım evde tüm gün
kalabalık basıyor başım ağrıyo
Çok tesekkur ederim bende seni seviyorum
günaydın pompilim nasılsıngünaydınlar...
Çok zordur tabi kolay mı kuzum, sen bir evlat acısı yaşadın. Ama acın çok taze küllenecek bi süre sonra, kendini eve kapatıp kendinle konuşma bunun sana zararı olurDüşük yaptım bu kadar acımadı canım üç yıl önce ama doğum olup ölmesi çok farklı hiç bunu düşünmemiştim
işte onu toprakda diye düşünme.güzel yerlerde düşün.cennet bahçelerinde düşün kuzum.Tedavi sürecinde bir gün off demedim ilaçlar iğneler hiç sıkıntı yapmadım moral önemli idi biliyorum eşimde derdim ki bu bir sınav sakin off deme sonucu güzel olacak teknoloji gelişti sağlıklı insanlarız elbet bir gün olacak derdim ama onu kaybedeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi onu kucağıma alamayıp öyle topraklarda düşününce uyku vs kalmıyor
sağol canımGünaydın herkese hayırlı günler
SUHAN Allah kabul etsin namaza mı başladın daim olur inşallah
Bende erteliyor bakalım nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?