Aksam menü güzel afiyet olsun canım :))kesinlikleee... düşünmedim değil..
akşama ailem balık yemeye gelecekler erken kalkarlarsa doğru kendimi parkura atacağım bu niyetteyim inşaallah :)
birazdan suhan iyi aksamlar ben gidiyorum is bitti diyecek
Tünaydınnnnn canım
ay aklıma geçenki lesli muhabbetimiz geldineye başladın merak ettim :)
aynen inşaallah afiyetle yeris, sağol canımm :)Aksam menü güzel afiyet olsun canım :))
Ama aksam yine buz gibi olur ankara havasını biliyorsun
sensiz kaldık Suhan'cımgenşler nerdesiniz
Olaylar cook karısık geldi bence hiç karısma canım :))kızlar şimdi size bişey danışacağım. tayini çıkan bi arkadaşım vardı.dışardan tanışıyoruz farklı bi kurumdaydı.nişanlıydı ayrılıdı vs ailesi istemedi.çok sancılı süreçler geçirdi.şuan yine ara ara görüşüyorlarmış çocukla.nişanlısıyla hiç tanışmadık ama birbirimizi biliyoruz.arkadaşım geçen ziyarete geldi beni.(bu arada çocukta benim bulunduğum ilçede).bi çayını içip gidecem dedi.geldi görüştük o sırada çocuk aradı arka arkaya.açmadı.en son ben dedim istersen bak yoksa konuşamayacığız.açtı suhanın yanındayım çıkacağım birazdan dedi.neyse çıktı mehmetle görüşeceğiz dedi.kısaca anlattı son durumları falan.şimdi bikaç gün önce bizim kurumdan arkadaşlara beraberdik.çok sohpetimin olmadığı biri dediki suhan mehmet aradı geçen.kim dedim mehmet dedi tekrar.neyse kim o falan derken az şu işi yapıyor vs ha tamam arkadaşımın erkek arkadaşı dedim.seni sordu.suhan hala orda çalışıyormu diye sordu dei.ben tanımam dedim.senin akrabanmış dedi.şaşırdım. arkadaşımın nişanlısıydı falan dedim geçiştirdim.sanırım arkadaşıma güvenmiyor.yada farklı bişeyler döndü.arkadaşıma söyleyeyimmi sizce.
oyy oyy kıyamam geldim yoğunum birazsensiz kaldık Suhan'cım
Biz burdayız sen yoksungenşler nerdesiniz
Iyi o zaman canım yinede dikkat et üşütme havalar ısınınca daha cook yürüyüş yaparsın :)aynen inşaallah afiyetle yeris, sağol canımm :)
olsun ben o imkanı bulayım da bir süre sonra soğuk işlemiyor aksine yanmaya başlıyorum :))
ya ben çok karışık anlatmış olabilirim.çok kıymet verdiğim bi arkadaşım.Olaylar cook karısık geldi bence hiç karısma canım :))
ne ne olay ne kaçırdım bakayım birya ben çok karışık anlatmış olabilirim.çok kıymet verdiğim bi arkadaşım.çocuğun iş yerimden beni sordurması,suhanın akrabasıyım demesi tuhafıma gitti
Sseni ne diye sorduruyor ki belki kim diye merak etmis olabilir mi ama akrabam demeside ilgincya ben çok karışık anlatmış olabilirim.çok kıymet verdiğim bi arkadaşım.çocuğun iş yerimden beni sordurması,suhanın akrabasıyım demesi tuhafıma gitti
söyle tabi ki.. hayır mı merak ettim de.. bilmeli.kızlar şimdi size bişey danışacağım. tayini çıkan bi arkadaşım vardı.dışardan tanışıyoruz farklı bi kurumdaydı.nişanlıydı ayrılıdı vs ailesi istemedi.çok sancılı süreçler geçirdi.şuan yine ara ara görüşüyorlarmış çocukla.nişanlısıyla hiç tanışmadık ama birbirimizi biliyoruz.arkadaşım geçen ziyarete geldi beni.(bu arada çocukta benim bulunduğum ilçede).bi çayını içip gidecem dedi.geldi görüştük o sırada çocuk aradı arka arkaya.açmadı.en son ben dedim istersen bak yoksa konuşamayacığız.açtı suhanın yanındayım çıkacağım birazdan dedi.neyse çıktı mehmetle görüşeceğiz dedi.kısaca anlattı son durumları falan.şimdi bikaç gün önce bizim kurumdan arkadaşlara beraberdik.çok sohpetimin olmadığı biri dediki suhan mehmet aradı geçen.kim dedim mehmet dedi tekrar.neyse kim o falan derken az şu işi yapıyor vs ha tamam arkadaşımın erkek arkadaşı dedim.seni sordu.suhan hala orda çalışıyormu diye sordu dei.ben tanımam dedim.senin akrabanmış dedi.şaşırdım. arkadaşımın nişanlısıydı falan dedim geçiştirdim.sanırım arkadaşıma güvenmiyor.yada farklı bişeyler döndü.arkadaşıma söyleyeyimmi sizce.
benim varlığımdan haberi var.arkadaşım ara ara uğrardı yanıma.hala orda çalışıyormu demiş bideSseni ne diye sorduruyor ki belki kim diye merak etmis olabilir mi ama akrabam demeside ilginc
akrabam demesi yanlış anlaşılmaması için söylenmiş gibi geldi bana..Sseni ne diye sorduruyor ki belki kim diye merak etmis olabilir mi ama akrabam demeside ilginc
sanırım kıza güvenmedimi nedir?bilemedimkiakrabam demesi yanlış anlaşılmaması için söylenmiş gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?