O eklemedi daha eklendikce tarifler bildiri olarak geliyor :)kazen tarif eklicek diyorlardı naptı acaba
evet sanki öyle okudumO eklemedi daha eklendikce tarifler bildiri olarak geliyor :)
Oda mı yapcakmıs :))
Tamam canım görüşürüztoplanayım ben.dosya boş boş kaldı önümde üçten beridir.yarın devam edeyim.hadi görüşürüz
Eklenirse söylerim yarın zaten son gün :))evet sanki öyle okudum
Bende gördüm Allah rahmet eylesin...Ayşen Gruda da ölmüş arkadaşlar ayy nasıl ağlamayım yaa
Kitso okuyorum evde yakın bir kurs var belediyenin sormak lazım ne zaman başlıyor sevetim ebru kursu güzel olur esasındaNeysesakinim kütüphane nasıl olur yada ebru sanatı.bulunduğun yerlerde bu tarz şeyler varmı
Amin düşmanıma yaşatmasın AllahAllah sabır versin..
diyecek söz yok..
ama cennette sana ve babasına şefaatci olacak bu seni huzurlandırsın..
ölüm söz konusu olunca vallahi sadece acılar içinde kıvranana şükür öldü de acıları dindi kurtuldu diyebiliyorz..
onun dışındakilerin hepsi tarifi zor sadece içinde yaşadığını bildiğin acı olarak kalıyor.
Neysesakinim SuhanA katılıyorum.. dipsiz bir kuyu battıkça batarsın.. bunu yapma kendine.. kendim için de aynısını diyorum.. bir silkelenip bugünümüz için Allah a ne kadar şükür etsek az diyorum..
şimdi bu acımıızı unutturacak başka acı verse Rabbim ne yaparız???
bugünümüze şükürler olsun canım..
Allah sabırlar selametler versin hepimize
Ne güzel yapmışsın iyi olmuş çıkman.Annem arkadaşına gidecekti zorla beni de götürdü kalabalık yok dedi 16kişi idi
Çaydı kahve idi bu saat oldu eve geldim
Dünden çorbam vardı yanına menemen yaparım
Bentokum bugün de böyle olurartık
Sevmiyorum öyle israf haklısınNe güzel yapmışsın iyi olmuş çıkman.
Aman bir çorba bile yeter ne olacak, ülje olarak ana yemek pilav çorba salata vs alışkanlığımız var.
2 kişi tek çeşit yemek bana daha mantıklı geliyor aslında yaptığımız biraz israf.
Gel de bunu kocalara anlat tabi
Ben de merak ediyorum, Çiçero cok güzel yorumlar alıyor. Haftasonu belki giderim ben de.Çiçero filmine gittik güzel bir film tavsiye ederim
Şampiyon çok duygusal imiş gidemedim
Müslüm filmi içinde öyle diyorlar
Çiçero da da arkada bir kadın ağladı ama ben dün gece hep ağladığım için gözyaşı bitti galiba ağlamadım
İYİ sen biliyorsun yapıyorsun bende oda yokBen de merak ediyorum, Çiçero cok güzel yorumlar alıyor. Haftasonu belki giderim ben de.
Diğer msj da burada cevaplayayım, mutfaktan nefret ederim(evin her işinde olduğu gibi)
Hiçbir yemek bana pratik gelmez ama herşeyide yaparım kuzum(yapacak kimse yok mecbur yani)
Ben pratik olması anlaminda genelde tüm baklagilleri haşlar poşetler dondurucuya atarım.
Aynısını sakatatlarda yaparım, sebzelerde menemen vs yaparım çok gıcık iş ama sonrasında hersey hazir olur.
Yağ salça kavur koy gibi.
Pratikli benim için bu, içli köftede yaparım, mantida açarım ama sevmiyorum. Hani derler ya sevgimi koyuyorum töbeler olsun ben nefretimi koyacam o derece.
Offff befer sen de en dertli olduğum yerden sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?