2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

içimdeki sen ... bu nasıl manyak güzel ve manyak acıklııı bir şarkı yaa..

Amin düşmanıma yaşatmasın Allah

Annem arkadaşına gidecekti zorla beni de götürdü kalabalık yok dedi 16kişi idi
Çaydı kahve idi bu saat oldu eve geldim
Dünden çorbam vardı yanına menemen yaparım
Bentokum bugün de böyle olur artık

Ne güzel yapmışsın iyi olmuş çıkman.
Aman bir çorba bile yeter ne olacak, ülje olarak ana yemek pilav çorba salata vs alışkanlığımız var.
2 kişi tek çeşit yemek bana daha mantıklı geliyor aslında yaptığımız biraz israf.
Gel de bunu kocalara anlat tabi

Söylemesi ayıp gece geç yattım sabah erkenden uyandım, onun etkisi sanırım kitap okuyordum uyumuş kalmışım bi uyandım gözümü açamıyorum tekrar yattım. Siz de yine olaylar olaylar güzel geyikte olmuş.

Sevmiyorum öyle israf haklısın
Pek yemek yapmayı bilmiyorum yeni yeni bir şey ler yapıyorum pratik
Hatta varsa pratik bir seyler alabilirim fikir

Çiçero filmine gittik güzel bir film tavsiye ederim
Şampiyon çok duygusal imiş gidemedim
Müslüm filmi içinde öyle diyorlar
Çiçero da da arkada bir kadın ağladı ama ben dün gece hep ağladığım için gözyaşı bitti galiba ağlamadım

Ben de merak ediyorum, Çiçero cok güzel yorumlar alıyor. Haftasonu belki giderim ben de.

Diğer msj da burada cevaplayayım, mutfaktan nefret ederim(evin her işinde olduğu gibi)
Hiçbir yemek bana pratik gelmez ama herşeyide yaparım kuzum(yapacak kimse yok mecbur yani)

Ben pratik olması anlaminda genelde tüm baklagilleri haşlar poşetler dondurucuya atarım.
Aynısını sakatatlarda yaparım, sebzelerde menemen vs yaparım çok gıcık iş ama sonrasında hersey hazir olur.
Yağ salça kavur koy gibi.
Pratikli benim için bu, içli köftede yaparım, mantida açarım ama sevmiyorum. Hani derler ya sevgimi koyuyorum töbeler olsun ben nefretimi koyacam o derece.
Offff befer sen de en dertli olduğum yerden sordun

İYİ sen biliyorsun yapıyorsun bende oda yok
Aç kalmıyoruz işte çorba makarna
İdare ediyoruz
Saçma aslı gibidir filminden bin kat güzel epey emek verilmiş filme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…