- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
Gecmis olsun canim derdi veren dermaninida verir insallahDeğerler düzelene kadar hamile kalmak yok diyor +3 protein kaçağı var önce 10gr idi bir ay önce şimdi 1gr tamam hamile kalmadık
Bitmiyor ne zaman bitecek bu işler
Günaydın canm iyi hafta sonlarıGunaydin kizlar iyi haftasonlari..
Gunaydin canimGünaydınnn
Yengecin de gelmiş hayırlı olsun canım :))Gunaydin canim
Simdilik iyi canim sukur 75 e esimin pirlanta sozu var :))Yengecin de gelmiş hayırlı olsun canım :))
Diyet gayet güzel gidiyor tebrik ederim :))
Süpermis canım :))Simdilik iyi canim sukur 75 e esimin pirlanta sozu var :))
Geçmiş olsun canım inşallah pazartesi güzel sonuclar gelir önemli birseyin yoktur tedavi ile gecer canımBugün medikal park gittim epey ilgilendi doktor Biyopsi için erken dedi yeni baştan tahlil istedi
Pazartesi yeni baştan tahlil vereceğim
İnşallah canım sagolGeçmiş olsun canım inşallah pazartesi güzel sonuclar gelir önemli birseyin yoktur tedavi ile gecer canım
Kiz sen bekar degilmiydi ben oyle biliyordum en azindan :))) alsinlar isleri ne aman bana 75 yeter boyunda 170 zatenSüpermis canım :))
Bende 49 u görürsem benimkine araba aldırcam sözünü tutarsa tabi
Bekarım canım zaten dogru hatırlıyorsun :))Kiz sen bekar degilmiydi ben oyle biliyordum en azindan :))) alsinlar isleri ne aman bana 75 yeter boyunda 170 zaten
fakultede proflar bakmıyormu kuzum.asistanlarmı ilgileniyor acabaGünaydın herkese hayırlı haftalar güzel haberler almak nasip olsun herkese
Ben yine hastanelerde
Tıp fakültesinde pek yarar görmediğim düşünülerek kardeşim ve eşim işbirliği sonucu medikal park gittim cumartesi oda yeni baştan tahlil istedi geldik bekliyoruz aç geldim bakalım başıma neler gelecek
Prof a girmemiştim asistan idi bakan oda ısrarla Biyopsi isteyince ben istemedimfakultede proflar bakmıyormu kuzum.asistanlarmı ilgileniyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?