günaydın nabersinGünaydınnn
iyi etmişsin kuzum.iyi bi profa bakın derim.Prof a girmemiştim asistan idi bakan oda ısrarla Biyopsi isteyince ben istemedim
Iyiiyim canım sen nasılsın, günes cıktı cook güzel salonda güneşleniyorumgünaydın nabersin
bol bol d vitaminimi diyorsunIyiiyim canım sen nasılsın, günes cıktı cook güzel salonda güneşleniyorum
Tabiii de ben o acıdan düşünmemiştimbol bol d vitaminimi diyorsun
güneş gözlüğünü tak zarar vermesin gözlerin kamaşmasınTabiii de ben o acıdan düşünmemiştim
Sıcagını seviyorum camdan vurunca güzel oluyor
Yook almayım ben güneşi özledim güneşten yararlancam hiç bişi engel olmasıngüneş gözlüğünü tak zarar vermesin gözlerin kamaşmasınşemsiyede açabilirin
Yook almayım ben güneşi özledim güneşten yararlancam hiç bişi engel olmasın
Delik deşik ettileriyi etmişsin kuzum.iyi bi profa bakın derim.
kuzum kıyamam.geçecek inş.hepsi senin sağlığın için.seni çok iyi anlayabiliyorum benzer şeyler yaşadım.24 saat tansiyon takibi,pıhtılaşma testleri onlarca tüp kan.sonra onlar olmadı dediler bidaha gidip tekrar vermiştim.böbrek için sintigrafi miydi tam bilmiyorum unuttum.daha bir sürü şey.ama hepsi geçti.az sabır kuzum.Delik deşik ettiler
Holter taktılar 24saat tansiyon takibi yapılacak 10tüp kan aldılar
Bunun için damar yolu açtılar
Şeker yüklemesi yapıyorlar hamileyken bile yaptırmadım
Tek başıma ordan oraya koşturuyorum
Çok geçmiş olsun canımkuzum kıyamam.geçecek inş.hepsi senin sağlığın için.seni çok iyi anlayabiliyorum benzer şeyler yaşadım.24 saat tansiyon takibi,pıhtılaşma testleri onlarca tüp kan.sonra onlar olmadı dediler bidaha gidip tekrar vermiştim.böbrek için sintigrafi miydi tam bilmiyorum unuttum.daha bir sürü şey.ama hepsi geçti.az sabır kuzum.
Tabiki değileşin yanındamıNeysesakinim
sağol canımÇok geçmiş olsun canım
neden izin alamadımıTabiki değil
Kendi işini yapıyor izin olayı yok ama işi varmışsağol canım
neden izin alamadımı
duygusal bakıyorsun şuan.öyle düşünme.yanında olsa çok iyi olurdu.bebekten ziyade kendin için yaptırdığını düşün kuzu.senin şuan senin sağlığın herşeyden önde.Kendi işini yapıyor izin olayı yok ama işi varmış
Gelmek istemedi teklif bile etmedi bende gel demedim ben bu hale bebek için geldim o ise şimdiden sıkıldı her hafta iki üç doktordayım belki ondan bilmiyorum şu an acımda pek sağlıklı düşünemiyorum
kuzumSabırNeysesakinim kuzum aklında kalmasın herşeyi detaylıca incelesinler.
Rabbim şifa versin dualarım seninle.
Eşine gelince inan hepsi aynı dert etme çok şükür kendi işini hallediyorsun boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?