Yeni geldim eve doğru biraz kafam karışık çok şükür bu günümüzeduygusal bakıyorsun şuan.öyle düşünme.yanında olsa çok iyi olurdu.bebekten ziyade kendin için yaptırdığını düşün kuzu.senin şuan senin sağlığın herşeyden önde.
dinlen biraz.kafan niye karıştıYeni geldim eve doğru biraz kafam karışık çok şükür bu günümüze
Çok şükür hallediyorum yeni geldim eve yarın tekrar gideceğimSabırNeysesakinim kuzum aklında kalmasın herşeyi detaylıca incelesinler.
Rabbim şifa versin dualarım seninle.
Eşine gelince inan hepsi aynı dert etme çok şükür kendi işini hallediyorsun boşver
Biri doçent biri prof olmak üzere iki kardiyoloji kalpte sıkıntı yok dedidinlen biraz.kafan niye karıştı
inş onlarda da sıkıntı çıkmaz.yemek yedinmiBiri doçent biri prof olmak üzere iki kardiyoloji kalpte sıkıntı yok dedi
Hamilelik tansiyonu nu sen en üst düzeyde yaşamışşın diyor
Etkisi de devam ediyor diyor zamanla gececeğine inanıyorum kalıcı bir şey değil diyor inşallah bakalım nefroloji ne diyecek tahlil sonuçlarından sonra
Yedim canım sonrasında kan şekeri tokluk da bakıldıinş onlarda da sıkıntı çıkmaz.yemek yedinmi
güzel sonuçlar alıcaksın.ayaklarını güzelce uzat ve dinlen benceYedim canım sonrasında kan şekeri tokluk da bakıldı
ayaklanmışsınız iyi bari abla.çok geçmiş olsun tekrarmı maeliyat olucakSelam hanımlar nasılsınız,biz daha iyiyiz eşim işe gitti bugün bede evdeyim ancak grelebildim.
Yarında Ankara'ya gidiyorum annemin göz ameliyatı var çarşamba gününe ..
Fırsat bulursam gelirim yine..
ayaklanmışsınız iyi bari abla.çok geçmiş olsun tekrarmı maeliyat olucak
Sızmışım yeni uyandımgüzel sonuçlar alıcaksın.ayaklarını güzelce uzat ve dinlen bence
Geçmiş olsun ablaSağol canım daha iyiyiz çok şükür,evet sağ gözünden olacak bu seferde.
Takılıyorum arada işte mod her zaman aynı kalmıyorselam millet,
ben de pazartesi sendromundan çıkamadım bu saat olmuş ://
Neysesakinim geçmiş olsun yeniden.. üzülme demiyorum üzül ama takılı kalma. bak yine olan sana oluyor canına bak kendi canına.
HanimKelesimiGetir Ankara ya gelen gelene bize de gelin ay :) hoş gelin inşaallah..
bende çok çalıştım yoğruldum dinlenmece olsun
protein diyeti ile ben 12 kg vermiştim..Doktor kilo vermemi söyledi 10kg kadar fazlam var fakat nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum 168/83kilo 70 olsan yeter dediler İsveç diyeti varmış şimdi okudum da var mı uygulayan
Böbreklerde sıkıntı olduğu için neü yiyip yiyemeyeceğim belli değil yarın doktora dan sonra senden bilgi alayım olmazsaprotein diyeti ile ben 12 kg vermiştim..
hem gün gün meyven sebzen her bir şey de yiyebiliyorsun sırf protein değil..ilk gün tek sırf protein sonrası sebze sonrası meyve vs gidiyor.. istersen bir ara yazarım sana da canım.. benim de acilen başlamam gerek ama hep sallıyorum.. bir girsem rahat benim de 6-7 kg fazlalığım var ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?