2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Sabır Neysesakinim kuzum aklında kalmasın herşeyi detaylıca incelesinler.
Rabbim şifa versin dualarım seninle.
Eşine gelince inan hepsi aynı dert etme çok şükür kendi işini hallediyorsun boşver
Çok şükür hallediyorum yeni geldim eve yarın tekrar gideceğim

dinlen biraz.kafan niye karıştı
Biri doçent biri prof olmak üzere iki kardiyoloji kalpte sıkıntı yok dedi

Hamilelik tansiyonu nu sen en üst düzeyde yaşamışşın diyor
Etkisi de devam ediyor diyor zamanla gececeğine inanıyorum kalıcı bir şey değil diyor inşallah bakalım nefroloji ne diyecek tahlil sonuçlarından sonra

inş onlarda da sıkıntı çıkmaz.yemek yedinmi

Selam hanımlar nasılsınız,biz daha iyiyiz eşim işe gitti bugün bede evdeyim ancak grelebildim.
Yarında Ankara'ya gidiyorum annemin göz ameliyatı var çarşamba gününe ..
Fırsat bulursam gelirim yine..
ayaklanmışsınız iyi bari abla.çok geçmiş olsun tekrarmı maeliyat olucak

selam millet,

ben de pazartesi sendromundan çıkamadım bu saat olmuş ://

Neysesakinim geçmiş olsun yeniden.. üzülme demiyorum üzül ama takılı kalma. bak yine olan sana oluyor canına bak kendi canına.

HanimKelesimiGetir Ankara ya gelen gelene bize de gelin ay :) hoş gelin inşaallah..

bende çok çalıştım yoğruldum dinlenmece olsun

Takılıyorum arada işte mod her zaman aynı kalmıyor

öle anı anını tutamıyor bazaen insanın.. benim de öle .. Allah iyilik güzellik versin yüreklere :)

Doktor kilo vermemi söyledi 10kg kadar fazlam var fakat nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum 168/83kilo 70 olsan yeter dediler İsveç diyeti varmış şimdi okudum da var mı uygulayan

Doktor kilo vermemi söyledi 10kg kadar fazlam var fakat nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum 168/83kilo 70 olsan yeter dediler İsveç diyeti varmış şimdi okudum da var mı uygulayan
protein diyeti ile ben 12 kg vermiştim..
hem gün gün meyven sebzen her bir şey de yiyebiliyorsun sırf protein değil..ilk gün tek sırf protein sonrası sebze sonrası meyve vs gidiyor.. istersen bir ara yazarım sana da canım.. benim de acilen başlamam gerek ama hep sallıyorum.. bir girsem rahat benim de 6-7 kg fazlalığım var ://

Böbreklerde sıkıntı olduğu için neü yiyip yiyemeyeceğim belli değil yarın doktora dan sonra senden bilgi alayım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…