- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Neyse ben gibi almiyorsun ona dua etben ve hedefe ulaşmak ı-ıhyok canım ya,aynı yerimde debeleniyorum
Biz yaza fit giren kızlar olsak bari yeni yılda çuvalladık hussuk hariçahahah diyet başlığıydı :) yeni yıla fit giren kızlar..tabi yeniyıl geldiği için doğal olarak kapandı:)
Terbiyesiz ne kusuyorsun, senin sebzeye ihtiyacın var brokoli, karnabahar, pırasa, turp en güzel zamanı.Köklü sebze ne ki
Neyse ben gibi almiyorsun ona dua et
Pırasa ve brokoli tadını bilmiyorumTerbiyesiz ne kusuyorsun, senin sebzeye ihtiyacın var brokoli, karnabahar, pırasa, turp en güzel zamanı.
Fiyatları da eti aratmıyor maşallah ama yapacak birşey yok
Aa aldın mı eyvah eyvah
Zeytinyağlı pırasa mükemmel olur, karnibahar seviyorsan brokalide zeytinyağlı sosla harikadır dene bence.Pırasa ve brokoli tadını bilmiyorum
Bugün bir kıvırcık marul bir maydanoz birde bir kilo kabAk aldım 12tl tuttu yuhhh dedim
Yoğurt biber nane karabiber kekik karıştırıp sos yaptım çiğden karnıbaharı karıştırıp fırına itim yarım saat sos çekince çıkardım güzel oldu ilk defa yaptım daha önce yapan var mı bilmiyorum birde kabaklı mücver yaptım bir kase yoğurt yedim alışacağım et yememeye ayrıca sğt ve süt ürünleri de yasak
Eşimin halasınahalasına gittik çay getirdiler bir bardak içtim oda yasak içmeyeceğim artık fıstık ikram ettiler yemedim çok zor
kesinlikle.eşime diyeceğim bakalım haftasonu içinBiraz kaçamak yap sende çok iyi geldi çocuklarla vakit geçirmek.
evet önemliSebze, hatta köklü sebze ye bol bol
çiğdeme dedim tövbeler olsun topik kuramam ben dedi.ağzı yanmışBiz yaza fit giren kızlar olsak bari yeni yılda çuvalladık hussuk hariç
Terbiyesiz ne kusuyorsun, senin sebzeye ihtiyacın var brokoli, karnabahar, pırasa, turp en güzel zamanı.
Fiyatları da eti aratmıyor maşallah ama yapacak birşey yok
günaydın poöpilimm.naberGünaydın pompirikler
Aman diyet topiğide zor hak veriyorum çidoya hergün çizelge düzenle takip et zor iş wallaçiğdeme dedim tövbeler olsun topik kuramam ben dedi.ağzı yanmış
evet takip zor.az tutacvaksın sayıyı .işte o zamanda ayrılan filan oluyor mal gibi tek kalıyorsun.Aman diyet topiğide zor hak veriyorum çidoya hergün çizelge düzenle takip et zor iş walla
günaydın poöpilimm.naberay bu smileyi çok seviyorum şaşkın şaşkın aptal aptal bakıyor çok tatlı
Herkes ben gibi olursa zıçtınız tabi, evde olduğum halde giremiyorum bazen.evet takip zor.az tutacvaksın sayıyı .işte o zamanda ayrılan filan oluyor mal gibi tek kalıyorsun.
ben de en çok bunu seviyorum, eco gidince kullanmaz oldum
bi dönem çok iyiydi sonra çidonun sınavı falan girdi arayaHerkes ben gibi olursa zıçtınız tabi, evde olduğum halde giremiyorum bazen.
Evet sonlarda herkes asıldı ama ipin ucu çok kaçıktı sanırım tutamadıkbi dönem çok iyiydi sonra çidonun sınavı falan girdi arayaZarpy de yawrum son demlerine yetiştiydi.yinede kurtaramadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?