2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sanırım pro üyeler görüyor sadece canım mesaj yazma bölümünün hemen altında gözüküyor

aynen sen pro üyesin diye bence o,çünkü bende gözükmüyo seninle aramızda sınıf farkı var,ayrı dünyaların insanlarıyız
ben sana özel mesaj da atamıyorum mesela..ay kaç ay oldu hala çözemedim siteyi

özel mesajı ben kapadım canım ondandır.sadece arkadaşım olanlar atabiliyoronu sende yapabilrisn

ahahhahah benim zaten pek kimse atmıyor ama güzelmiş öyle bi seçenek olması sitede

a ben seni izliyorum sanıyordum .dur izleyeyim...şimdi baktımda

Merhaba hanımlar tekrar
Sonuçları aldım ünsülin direnci çıktı azıcık onun için ilaç verdi 3/4lt su iç dedi diğer doktor 1.5demişti her biri farklı bir şey söylüyor tansiyon ilacını değiştirdi diyetisyen önerdi 275lira olduğunu öğrenince vazgeçtim devlet hastanesinden randevu aldım persembe için tuz yasak bol yeşillik sebze meyve dedi böyle deneyip bir ay sonra tekrar tahlil yapacağım dedi
Bu arada çay kahve süt ve süt ürünleri çerez
Hazır gıdalar yasak
Ayrıca baklagiller yasak ne yiyeceğim acaba

geçmiş olsun.

yemeyeceklerin yerine yiyebileceklerinin listesini verselermiş daha isabet olurmuş gibi

Eve gelince dinlenfim biraz baktım manzara kirli neden çünkü pencere kirlenmiş hadi dedim başla bir yerden çok şükür başladım salonun bir kısım camını sildim su temiz hemen yatak odasına geçtim ve pişman oldum çok kirlenmiş ekin sonunda yardımcı almıştım hamilelik lohusalık derken bakamıyorum zaten sonrada doğum oldu neyse küçük oda mutfak kaldı camda her gün bir saat ayıracağım söz verdim Kendime evdeyim bari bir işe yarasın

insülin için hemen ilaçmı yazdılar ilginç.yeme ne içmene dikkat edersen bişeycik olmaz bir aya baya fark edersin

her gün bi odayı hallet

insülin için hemen ilaçmı yazdılar ilginç.yeme ne içmene dikkat edersen bişeycik olmaz bir aya baya fark edersin
Ben uzun zamandır kilo veremiyorum ama biliyorum bi sey ler var üstüne kondurmıyordum
Protein kaçağı tespit için yazdı bence çünkü şeker çok yüksek çıkmadı kalp ten gelmiyo kaçak o yüzden kaçağı şeker ile bağlantılı olarak gördü deneyip göreceğiz bakalım

öğleden sonra daha iyiyim.karnedişnle eden tartıştın
Hastalık için çok sıkıştırıyor başka doktora git Ankara ya gel yok o olmadı başkasına git
Ya ben insanım hemen olmuyo hersey zaman a ihtiyaç var bu hamilelikte çıkan bir sey hemen geçmez hormonlar oturması lazım yok dinlemiyor
Doktora gideceğim gün sabaha kadar uyuyamıyorum stres yapıyorum çıkmıyor bir şey sebep bulunamıyor

endişeleniyordur.eminim sende aynısını yapardın.bende insanları bu konuda çok sıkıştırıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…