Merhaba hanımlar tekrar
Sonuçları aldım ünsülin direnci çıktı azıcık onun için ilaç verdi 3/4lt su iç dedi diğer doktor 1.5demişti her biri farklı bir şey söylüyor tansiyon ilacını değiştirdi diyetisyen önerdi 275lira olduğunu öğrenince vazgeçtim devlet hastanesinden randevu aldım persembe için tuz yasak bol yeşillik sebze meyve dedi böyle deneyip bir ay sonra tekrar tahlil yapacağım dedi
Bu arada çay kahve süt ve süt ürünleri çerez
Hazır gıdalar yasak
Ayrıca baklagiller yasak ne yiyeceğim acaba
geçmiş olsun.
yemeyeceklerin yerine yiyebileceklerinin listesini verselermiş daha isabet olurmuş gibi
insülin için hemen ilaçmı yazdılar ilginç.yeme ne içmene dikkat edersen bişeycik olmaz bir aya baya fark edersinMerhaba hanımlar tekrar
Sonuçları aldım ünsülin direnci çıktı azıcık onun için ilaç verdi 3/4lt su iç dedi diğer doktor 1.5demişti her biri farklı bir şey söylüyor tansiyon ilacını değiştirdi diyetisyen önerdi 275lira olduğunu öğrenince vazgeçtim devlet hastanesinden randevu aldım persembe için tuz yasak bol yeşillik sebze meyve dedi böyle deneyip bir ay sonra tekrar tahlil yapacağım dedi
Bu arada çay kahve süt ve süt ürünleri çerez
Hazır gıdalar yasak
Ayrıca baklagiller yasak ne yiyeceğim acaba
Geçti mi sıkıntıniyi .arada benim içim sıkılır. o günlerden birindeyim.
her gün bi odayı halletEve gelince dinlenfim biraz baktım manzara kirli neden çünkü pencere kirlenmiş hadi dedim başla bir yerden çok şükür başladım salonun bir kısım camını sildim su temiz hemen yatak odasına geçtim ve pişman oldum çok kirlenmiş ekin sonunda yardımcı almıştım hamilelik lohusalık derken bakamıyorum zaten sonrada doğum oldu neyse küçük oda mutfak kaldı camda her gün bir saat ayıracağım söz verdim Kendime evdeyim bari bir işe yarasın
öğleden sonra daha iyiyim.karnedişnle eden tartıştınGeçti mi sıkıntın
Bende kardeşim ile tartıştım ondan içim sıkılıyor
Ben uzun zamandır kilo veremiyorum ama biliyorum bi sey ler var üstüne kondurmıyorduminsülin için hemen ilaçmı yazdılar ilginç.yeme ne içmene dikkat edersen bişeycik olmaz bir aya baya fark edersin
Hastalık için çok sıkıştırıyor başka doktora git Ankara ya gel yok o olmadı başkasına gitöğleden sonra daha iyiyim.karnedişnle eden tartıştın
Haklısın camlardan başladım birde perde atayımher gün bi odayı hallet
endişeleniyordur.eminim sende aynısını yapardın.bende insanları bu konuda çok sıkıştırıyorum maalesefHastalık için çok sıkıştırıyor başka doktora git Ankara ya gel yok o olmadı başkasına git
Ya ben insanım hemen olmuyo hersey zaman a ihtiyaç var bu hamilelikte çıkan bir sey hemen geçmez hormonlar oturması lazım yok dinlemiyor
Doktora gideceğim gün sabaha kadar uyuyamıyorum stres yapıyorum çıkmıyor bir şey sebep bulunamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?