çok yormadan kafanda dağılırHaklısın camlardan başladım birde perde atayım
Hastalık için çok sıkıştırıyor başka doktora git Ankara ya gel yok o olmadı başkasına git
Ya ben insanım hemen olmuyo hersey zaman a ihtiyaç var bu hamilelikte çıkan bir sey hemen geçmez hormonlar oturması lazım yok dinlemiyor
Doktora gideceğim gün sabaha kadar uyuyamıyorum stres yapıyorum çıkmıyor bir şey sebep bulunamıyor
ben kaçtım.görüşürüz hatunlar.dora bekledim gelmedin cool hatun
Sonra mesaj attım sonra anlıyorum filan diye cevap vermedi neyseendişeleniyordur.eminim sende aynısını yapardın.bende insanları bu konuda çok sıkıştırıyorum maalesef
Dikkat et kendine görüşürüzben kaçtım.görüşürüz hatunlar.dora bekledim gelmedin cool hatun
Zarpycim iyiyim, ne kadar zaman oldu görüşemedik. Sen neler yapiyorsunlittle dora nasılsın :)
Baktim kimse yok camı şöyle bir sileyim dedim, perdeye bastım korniş kırıldı.hadi gel
Zarpycim iyiyim, ne kadar zaman oldu görüşemedik. Sen neler yapiyorsun
Biraz kaçamak yap sende çok iyi geldi çocuklarla vakit geçirmek.valla süper olmuş.bende istiyorum bikaç gün izin alıp gezmek.az daha hava ısınsın diyorum bakalım
Devam etsem çoktan hedefe ulaşmıştım ama çok saldım toparlanamıyorumaaa kim gelmişya valla bi iş yoğunluğuna girdim sonra döndüm başlık kapandı göremedim kimseyi
zayıflama konusunda direnişim sürüyo ama pekte yol aldım denilemez hanisen napıyosun devam mı zayıflamaya
Sebze, hatta köklü sebze ye bol bolMerhaba hanımlar tekrar
Sonuçları aldım ünsülin direnci çıktı azıcık onun için ilaç verdi 3/4lt su iç dedi diğer doktor 1.5demişti her biri farklı bir şey söylüyor tansiyon ilacını değiştirdi diyetisyen önerdi 275lira olduğunu öğrenince vazgeçtim devlet hastanesinden randevu aldım persembe için tuz yasak bol yeşillik sebze meyve dedi böyle deneyip bir ay sonra tekrar tahlil yapacağım dedi
Bu arada çay kahve süt ve süt ürünleri çerez
Hazır gıdalar yasak
Ayrıca baklagiller yasak ne yiyeceğim acaba
ben kaçtım.görüşürüz hatunlar.dora bekledim gelmedin cool hatun
Devam etsem çoktan hedefe ulaşmıştım ama çok saldım toparlanamıyorum
Biz burada geyik yapmaya devam kızlar takıma girdi, masallah sen devam ediyorsan hedefe yaklaştın. Mi
Köklü sebze ne kiSebze, hatta köklü sebze ye bol bol
Bende cam sildimBaktim kimse yok camı şöyle bir sileyim dedim, perdeye bastım korniş kırıldı.
Çıkmışken perde yıkadım.
Kendime bir sürü iş çıkardım
Hangi başlık kapandı ben yokken neler olmuşaaa kim gelmişya valla bi iş yoğunluğuna girdim sonra döndüm başlık kapandı göremedim kimseyi
zayıflama konusunda direnişim sürüyo ama pekte yol aldım denilemez hanisen napıyosun devam mı zayıflamaya
Hangi başlık kapandı ben yokken neler olmuş
Ahhh ahh. Kadınlar ım zayıflama savası hiç bitmiyorahahah diyet başlığıydı :) yeni yıla fit giren kızlar..tabi yeniyıl geldiği için doğal olarak kapandı:)
Ahhh ahh. Kadınlar ım zayıflama savası hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?