- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Yürü be yawrummmmaraç ayarlıyorlar gitmek için.bütün arabalr gitmesin dağılalım dediler.gelmişler bana kimle gidecen diyolar.niye dedim.öküzde gelecekya aynı arabaya binmezmişim ..evet ne münasebet onunla aynı araçta gideceğim..arabam var arabamla giderim dedim.kimi götürüyorsan götür dedim arkadaşa delilermi ne .kaygısı beni almış sankı malın.geri zekalı.mıy mıyyy gelmiş bide kibarlık yapıyor şimdi.neyseki iki kişi çalışıyoruz. diğer arkadaş yardımcı oldu.çok teşekkür ederim diyo ama kırılacak senin ne mal olduğunu ben biliyorum aptal neye kibarlaşıyorsun.aayyy içimi boşalttım
harikoyda bozarız yakındaBdv okuya okuya manyak olduk galiba
Aman iyi olalım tabi, benim sorunum tembellik
ya sorma okuyup geçiyorum artık ben. yorum yapılacak gibi değil bazı konular.. Allah yardımcın olsun deyip çıkıyorum valla.. bu eziyetleri yığıl yığıl olan erkeklerin eşlerinin halen deli gibi kocalarına aşık olmalarına anlam veremiyorum ben.. aklıma bir laf geliyor ama gözümü korkuttular bir defa yazamıyorumBdv okuya okuya manyak olduk galiba
Aman iyi olalım tabi, benim sorunum tembellik
Saydırmaz inşallah, bizde saymıyoruz zaten kızzz onlara.harikoyda bozarız yakındasaydırıyormuş üç dört gün sonra kv ye ,görümceye, kızına
hahahha Allah korusun Suhan yaaharikoyda bozarız yakındasaydırıyormuş üç dört gün sonra kv ye ,görümceye, kızına
o kadarrrSaydırmaz inşallah, bizde saymıyoruz zaten kızzz onlara.
Ama çevremizde bi manyak olursa alayına gider alayına küfür lazım
lütfen yaz aklım kalır sonraya sorma okuyup geçiyorum artık ben. yorum yapılacak gibi değil bazı konular.. Allah yardımcın olsun deyip çıkıyorum valla.. bu eziyetleri yığıl yığıl olan erkeklerin eşlerinin halen deli gibi kocalarına aşık olmalarına anlam veremiyorum ben.. aklıma bir laf geliyor ama gözümü korkuttular bir defa yazamıyorum
De de burdan sır çıkmaz müdürde gelmez buralaraya sorma okuyup geçiyorum artık ben. yorum yapılacak gibi değil bazı konular.. Allah yardımcın olsun deyip çıkıyorum valla.. bu eziyetleri yığıl yığıl olan erkeklerin eşlerinin halen deli gibi kocalarına aşık olmalarına anlam veremiyorum ben.. aklıma bir laf geliyor ama gözümü korkuttular bir defa yazamıyorum
s...n hep tatalı çok tatlıılütfen yaz aklım kalır sonraburası geyik burda bişi olmaz
Saydırmaz inşallah, bizde saymıyoruz zaten kızzz onlara.
Ama çevremizde bi manyak olursa alayına gider alayına küfür lazım
hahahha Allah korusun Suhan yaa
s...n hep tatalı çok tatlıı
yazdım valla
anlamadım ya las...n hep tatalı çok tatlıı
yazdım valla
sizinle yaşıyor değilmi oğlun.ohh ne güzel olmuştur ana oğul.keyfiniz bol olsun canımdün akşam iş çıkışında evladımı aldım alışveriş yaptık baş başa yemek yedik waffle yedik sölemesi ayıptır başa baş ne güzel ana evlat keyfisi yaptık yaa :))
Ilk kez duydum enteresannnnnanlamadım ya ladora tercüme et bebeğim
sen yine anlamışsın.ben parçaları birleştiremedimIlk kez duydum enteresannnnn
kesinlikle evet ayrılamam ki ben ondan.. sadece şu ara annemde kalıyor..sizinle yaşıyor değilmi oğlun.ohh ne güzel olmuştur ana oğul.keyfiniz bol olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?