- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
menemen, sebzeli bulgur pilavı, makarna ve türevleri.konserve domatesin varsaYine buzdolabın içine düştüm ne yapsam diye, sebze de kalmadı almaya kim gidecek şimdi.
Offfff puffff püffff
Dün markete gittim bir sürü ıvırzıvır aldım az kalan ne varsa tamamladım, beyzlar için deterjan hiç yokmuş farkında bile değilim nasıl bir kadınım anlayın
Kaldı havlular makinede
Eksik olsa neyse az kalan ne varsa gelecek için stoklayıp, hiç kalmamış olanları almamışım.eksikleri almışsın ama deterjanı unutmuşsun
Owww niye ki, zaten müdürler de hep biraz popodurmüdürden fırça yedik iyimi
muneden kız.Owww niye ki, zaten müdürler de hep biraz popodur
makarna olmaz kilo yapar, menemene de ekmek banmadan olmaz.menemen, sebzeli bulgur pilavı, makarna ve türevleri.konserve domatesin varsa
Anammmmm yok mune candır o müdüre diyelim sayılmaz yanimuneden kız.sabahki banyo don konusu yüzünden fırçalamış
Neyse fırçayla yırtmışsın, mapısa düşersen sana temiz don getiririzmuneden kız.sabahki banyo don konusu yüzünden fırçalamış
linki nerde ben de marak ettim şimdi :))muneden kız.sabahki banyo don konusu yüzünden fırçalamış
Ben suhanin profilinden baktimlinki nerde ben de marak ettim şimdi :))
kahvaltı en güzeliYine buzdolabın içine düştüm ne yapsam diye, sebze de kalmadı almaya kim gidecek şimdi.
Offfff puffff püffff
mersi canım ben de oradan bakayım :)Ben suhanin profilinden baktim
Biz de çok severiz aslında ben, bal kaymak, kiymalı yumurta ve ekmekle kendimden geçiyorum diyet yalan oluyor.kahvaltı en güzeli
bi de et varsa buzlıukta kavurma da yapabilirsin ikinci güzel de o :)
:)) aynen kahvaltı demek çıtır ekmek demek kahvaltı demek bol ekmek demek..ama şöle yapabilirsin bir yerde görmüştüm sarı leblebiyi ekmek yerine yiyebilirsin ben denemedim ama :))Biz de çok severiz aslında ben, bal kaymak, kiymalı yumurta ve ekmekle kendimden geçiyorum diyet yalan oluyor.
Zaten ne pisirsem derdi yeterken birde diyet düşünmek ömrümü yedi
Aman yok zaten çok kahvaltı yapmam kefir içerim bir tatil günü kahvaltimiz var onu da leblebili yemem iyyykkk:)) aynen kahvaltı demek çıtır ekmek demek kahvaltı demek bol ekmek demek..ama şöle yapabilirsin bir yerde görmüştüm sarı leblebiyi ekmek yerine yiyebilirsin ben denemedim ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?