kuaföre gidince kendimi özel hissetmem pekievet sabah ilk işim :)
cesaretin varsa yaptır bence.senede iki defada çok bişey değil.uğraşmak zorunda kalmazsınYaptırmayanı dövecekler yakında, bizim kızlar hep yaptırdı, ben acı vereceğini bildiğimden kaçıyorum yoksa dolgu bana şart artık
:)) aynen sana has olmadı bu defalıkkuaföre gidince kendimi özel hissetmem pekisadece ben değil sizde öylesiniz demi
Yok canım kaş yapım bu, kürler fayda etmez.benimde baş kısmı hemen dökülğ veriyor son bi yıldır.bi orayı dolduruyorum.benimki seyrek değil ama uzayınca feci dağınık uzuyor.kür falan denemişmiydin
stresliysem stresimi alıyor.bence kadınların en mutlu çıktığı yer (ufak tefek kazalar dışında tabi):)) aynen sana has olmadı bu defalık
Peki bayan mı erkek mi kuaför?stresliysem stresimi alıyor.bence kadınların en mutlu çıktığı yer (ufak tefek kazalar dışında tabi)
aslında erkek kuaförlerin eli daha iyi ama benim sürekli gittiğim bayanPeki bayan mı erkek mi kuaför?
çıkış anı gerçekten muhteşem.. bir havalı o an .. sanki dünyayı ben yarattım :))
güzel bir his
En başarılı olanlar erkekler, çünkü biz. Kadınlar kimseyi güzelleştirmek için uğraşmayız, ehhh idare eder boyutunda olur en fazlaaslında erkek kuaförlerin eli daha iyi ama benim sürekli gittiğim bayan
katılıyorum özellikle saç kesiminde daha başarılılarEn başarılı olanlar erkekler, çünkü biz. Kadınlar kimseyi güzelleştirmek için uğraşmayız, ehhh idare eder boyutunda olur en fazla
Kesinliklebenim de bayandı bir zaman ama yok yaa.. herifler bu işi daha beceriyorlar bence
Benimki deBenimde gittiğim erkek
Ben beğenmeyeni döverim net.birde şöyle bişi var erkekler biraz daha naz çekebiliyo galibahani bişiyi çok beğenmezsem falan daha yumuşak karşılayabiliyolar espriye vurabiliyorlar,benim için bunlar da önemli çünkü rahat ediyorum böyle olunca
Ben beğenmeyeni döverim net.
Saçlarını yolup eline veririm git başkası yapsın diye.
Demek ki benden kuaför olmaz
köfte seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?