2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Oyyy gÖZlere dikkattt.
Benim de son 1 haftadır kızarmaya başladı gözlerim. Telefona çok bakmaktan. Gün içinde elime almamaya çalışıyorum.Bakalım ne zamana kadar dayanıcam
Ekran ışığını olabildiğince kapat, ben hile yapıyorum sürekli damla kullanınca sanki telafi ediyorum
Sunni gözyaşı rahatlatıyor arada kullan tavsiye ederim

Ahahhaha bu dert hiç bitmeyecek galiba bunu artık kabullendim:)))

Ben 8.takıma girdim Sühan dün bahsedene kadar ben bilmiyodum orada olduğunuzu,nasıl gidiyor peki diyet
Bitmezzz bence de
Aaa hayırlı olsun diyelim o zaman.
Güzel gidiyor şimdilik 23 gün oldu Karatay diyetine başlayalı. İlk uzun diyetim.
Sen neler yapıyorsun. Hangi diyetle başladın?

Ekran ışığını olabildiğince kapat, ben hile yapıyorum sürekli damla kullanınca sanki telafi ediyorum
Sunni gözyaşı rahatlatıyor arada kullan tavsiye ederim
Tabiii yaa ekran ışığından. Dora buldun valla sorunu. Normalde hep kısık olur ışığım. Son zamanlarda PUBG oynarken full açmaktan oldu.

Aklımda olsun eczaneye gidince alıyım :)

günaydııınnn

saat 3 de uyudum galiba.. öncesi yok sonrası var.. 3 ü geçmiştir hatta..
cümbüşşş ama en güzeli grc kızı.. bal badem.. ona sebep hiç yorulmadım çok ilginç uykum da gelmedi :)
yeni geldim. müdür tam karşımda :)

akşam suffleyi yine yaptım.. bu sefer tutturdum valla.. Allah ım dondurma ile enfes bişi oldu ya.. diyettekiler okumayın burayı lütfen

ben de 1 çay bardağı şeker, 2 ymk kşğ tereyağ, 3 yumurta (2 ye indireceğim onu) eritilmiş bitter 1 ymk kşğ kadar un..
hepsi bu.. püf noktası evet çok az 10 dk kadar fırınlamakmış.

Benimki ortaya karışık sallamasyon bi diyet o yüzden yerimde sayıyorum galiba Sen 5li rakamları görmüşsün harika,bu motivasyonla devamı da gelir artık.

Ahahahahah

Bu ay bi türlü bitmek nedir bilmedi hep ondan oluyor bunlar
aynen neyse ki bugün son.

yarın rahmetli babamın doğum günü kızlar.. can yangınını anlatmaya kelime yok..

sabah mezarlığına gidip kutlayacağız ((

aklıma geldi birden

aynen neyse ki bugün son.

yarın rahmetli babamın doğum günü kızlar.. can yangınını anlatmaya kelime yok..

sabah mezarlığına gidip kutlayacağız ((

aklıma geldi birden

Başın sağolsun.ebeveynlerden biri olunca .kolaylaştırmıyodur zaman sabır diliyorum sana

Benim de Pazar halamın ölümünün birinci yılı bizde onun mezarına gideceğiz,1 yıl olmuş ama ben hala şoku atlatamadım.O yüzden seninkini düşünemiyorum bile

Günaydın herkese
Yine hastanelerde ben
Devlet hastanesine geldim İç hastalıkları yönlendirme yaptı diyetisyen 8 mart ta randevu verdi
Dedim ben o saatte kadar ölürüm bekle o zaman dedi bekliyoruz işte sistem Türkiye de dehşet işliyor 275lira 300 lira vermek zorunda mı herkes zayıflamak için diyetisyen illa özel mi gitmek gerek ben neden sigorta ödüyorum o zaman emeklilik yaşı yüksek bu ülke nereye gidiyor böyle

aynen zamanla geçer alışırsın ne çok sözdenleri duydum.. hiç biri olmadı.. geçmiyor acı aynı yaşadığın günkü acı.. zaman sanki çok daha hızlı.. ve büyüyor olduğunu şimdi hissetmek.. hatıraları sadece hayallerde kalması.. hasret yüreğine çöktüğünde, böyle bir görmek isteğin sarılma ki hiç bir vakit candan sarılamadım, 40 yaşındayım 2 defa sarıldığımı bilirim, ama hastalığı dönemde sarıldım ciğerime basa basa öptüm yanaklarını bebek gibi sevdirdi kendini ve gitti ((
neyse sabah sabah sizleri de üzmeyim.. kusura bakmayın.. ama geçmiyor işte (((

halana da Allah rahmet eylesin .. aynen öle dedim ya zaman şimdi daha hızlı sanki ((

amin Allah razı olsun hakkaten sabra çok ihtiyacımız var tüm ailemin ve benim ... herkes rol yapıyor birbirine üzümemek için.. ama hepimiizn yüreği alev gibi yanıyor yokluğu ile ((

Allah sizlere de sabır versin.

ülkenin durumu içler acısı.. daha gün yüzüne çıkmamış ne sıkıntılar çıkacak..
Allah yardımcımız olsun gerçekten
canım geçmiş olsun tekrar

ah canım benim yaa,hissettiğin şeyler çok çok normal,içine atmamaya mümkün olduğunca paylaşmaya çalış.Bastırınca başka şekilde sonradan çıkıyor acısı.

Günaydın.
Devir tasarruf devri gençler benimde telefon tarifem 80tl olacakmiş şubatta iyi ki farkettim nereye saldıracaklarını şaşırdılar walla.
Gittim başka operatöre geçtim biraz önce farketmesem kitleyecek adiler.
Geçen de özel hastane 350 mamaografi dedi bende devlete gittim hemen çektiler hemde ücretsiz.
Ama acil olsa mecbur verecektim o parayı.
Üniv. Hastanesinde ultrason için 1 ay sonraya tarih veriyor ama 110 lira verirsen hem çekiyorlar yani paran yoksa 1 ay içinde ölmezsen gel çekelim diyor. Çok sinir bozucu uygulamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…