2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ilk defa mı yaptıracaksın yoksa yaptırmıştın da yeniletecek misin
Ilk olacak, kaşlarım çok cansız ve seyrek.
Kararsız olma sebebim sürekli yaptırmam gerekecek silinmeye başlayınca renk soluyor, buna alışında eminim eksiklik hissederim acılı bir işlem galiba o korkuttu

Ilk olacak, kaşlarım çok cansız ve seyrek.
Kararsız olma sebebim sürekli yaptırmam gerekecek silinmeye başlayınca renk soluyor, buna alışında eminim eksiklik hissederim acılı bir işlem galiba o korkuttu

benim bi arkadaşım bu işlerle uğraşıyor bana dedi ki bu işlemi aslında sadece hiç kaşı olmayanlar yaptırmalı,onun dışındakiler için hiç gerek yok dedi.

bende bi ara düşünüyordum ama 6 ayda bir falan gidip tekrar tekrar para verme fikri pek açmadı

ama benim sıkıntım seyrekliği değil şekliydi eğer seyrekliği çok rahatsız ediyorsa düşün tabi.

bende iş çıkışı gideceğim kşaımı gözümü düzeltireceğim az.senin kaş çokmu seyrek
Evet çok seyrek yüzümü yıkarken vs bazen 2 tel dökse boşluk oluyor şekli iyi ama yoğunluk vermem şart. Zaten boyamadan asla. Sokağa çıkmam son yıllarda hep kaş farı kullandım artık uğraşmak yoruyor

benimde baş kısmı hemen dökülğ veriyor son bi yıldır.bi orayı dolduruyorum.benimki seyrek değil ama uzayınca feci dağınık uzuyor.kür falan denemişmiydin

Aslında güzel bi olay senede 2 kez zaman ayıracaksın. Eğer farla, kalemle uğraşmak istemiyorsan biraz doldurt araları
Eltim de yaptırdı baya güzel duruyor.

ben kalın seviyorum.ince kaş sevmem.hafif etrafını toparladımı o bile yetiyor.bazen ip gibi yapıyorlar delleniyorum

Aslında güzel bi olay senede 2 kez zaman ayıracaksın. Eğer farla, kalemle uğraşmak istemiyorsan biraz doldurt araları
Eltim de yaptırdı baya güzel duruyor.
Yaptırmayanı dövecekler yakında, bizim kızlar hep yaptırdı, ben acı vereceğini bildiğimden kaçıyorum yoksa dolgu bana şart artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…