- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Işığımız gözlerini mi kamaştırdı canım
Sabah 8:30da evden çıktım, bayi 10 da açılıyormuş, son ses müzikle baya bi gezdim sabah sabah trafikte berbat.bomba ya
Harikasın doraaaSabah 8:30da evden çıktım, bayi 10 da açılıyormuş, son ses müzikle baya bi gezdim sabah sabah trafikte berbat.
Sonra eski iş arkadaşlarımla karşılaştım biraz sohbet ettim.
Enerjim tavan korkun benden bugün.
Diyorum ki kendimi iyi hissediyorum bugün, arkadaşımın güzellik merkezi var gidip kaşlarımı bir çizdirsem biraz doldursam mı ki
Ilk olacak, kaşlarım çok cansız ve seyrek.ilk defa mı yaptıracaksın yoksa yaptırmıştın da yeniletecek misin
Ilk olacak, kaşlarım çok cansız ve seyrek.
Kararsız olma sebebim sürekli yaptırmam gerekecek silinmeye başlayınca renk soluyor, buna alışında eminim eksiklik hissederim acılı bir işlem galiba o korkuttu
Sabah 8:30da evden çıktım, bayi 10 da açılıyormuş, son ses müzikle baya bi gezdim sabah sabah trafikte berbat.
Sonra eski iş arkadaşlarımla karşılaştım biraz sohbet ettim.
Enerjim tavan korkun benden bugün.
bende iş çıkışı gideceğim kşaımı gözümü düzeltireceğim az.senin kaş çokmu seyrekDiyorum ki kendimi iyi hissediyorum bugün, arkadaşımın güzellik merkezi var gidip kaşlarımı bir çizdirsem biraz doldursam mı ki
Evet çok seyrek yüzümü yıkarken vs bazen 2 tel dökse boşluk oluyor şekli iyi ama yoğunluk vermem şart. Zaten boyamadan asla. Sokağa çıkmam son yıllarda hep kaş farı kullandım artık uğraşmak yoruyorbende iş çıkışı gideceğim kşaımı gözümü düzeltireceğim az.senin kaş çokmu seyrek
benimde baş kısmı hemen dökülğ veriyor son bi yıldır.bi orayı dolduruyorum.benimki seyrek değil ama uzayınca feci dağınık uzuyor.kür falan denemişmiydinEvet çok seyrek yüzümü yıkarken vs bazen 2 tel dökse boşluk oluyor şekli iyi ama yoğunluk vermem şart. Zaten boyamadan asla. Sokağa çıkmam son yıllarda hep kaş farı kullandım artık uğraşmak yoruyor
Aslında güzel bi olay senede 2 kez zaman ayıracaksın. Eğer farla, kalemle uğraşmak istemiyorsan biraz doldurt aralarıEvet çok seyrek yüzümü yıkarken vs bazen 2 tel dökse boşluk oluyor şekli iyi ama yoğunluk vermem şart. Zaten boyamadan asla. Sokağa çıkmam son yıllarda hep kaş farı kullandım artık uğraşmak yoruyor
heh tamam biri daha.tamam olduk işteBende bıyıkları halledicem bugün
evet sabah ilk işim :)sendemi.
Yaptırmayanı dövecekler yakında, bizim kızlar hep yaptırdı, ben acı vereceğini bildiğimden kaçıyorum yoksa dolgu bana şart artıkAslında güzel bi olay senede 2 kez zaman ayıracaksın. Eğer farla, kalemle uğraşmak istemiyorsan biraz doldurt araları
Eltim de yaptırdı baya güzel duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?