- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Herkes yürüyor, bi ben mi koşayım deli gibiYürüme koş bence
Eve geçince izliycem
Sen herkes gibi olma fark yaratHerkes yürüyor, bi ben mi koşayım deli gibi
Yaşlı bi amca almış eline tesbih oturmuş bi banka, arkadan yürüyenleri dikizliyor. Tam dayaklık
pislik.. dün ben de aştide kv beklerken aman Allah ım yaaa. iğrençler yaa.. yeminle mağaradan kaçmış hayatlarında ilk kes dişi görmüş yiyecek gibi bakışlar etrafında dolanmalar hayvan bile diyemeceğim yaratıklar kaynıyordu..Herkes yürüyor, bi ben mi koşayım deli gibi
Yaşlı bi amca almış eline tesbih oturmuş bi banka, arkadan yürüyenleri dikizliyor. Tam dayaklık
Sen herkes gibi olma fark yarat
Geçerken de amcanın enseye bi tane yapıştı, koşarak kaç işte
misss
malHerkes yürüyor, bi ben mi koşayım deli gibi
ayy kıyamam yaa çüşşşşşşşşş
off ne güzel yaa.. deniz olan yerde oturanlar her zaman çok şanslı yaa:)
Kalktı gidiyo yavaş yavaşSen herkes gibi olma fark yarat
Geçerken de amcanın enseye bi tane yapıştı, koşarak kaç işte
Pisliklerrr, diyecek çok şey var da neysepislik.. dün ben de aştide kv beklerken aman Allah ım yaaa. iğrençler yaa.. yeminle mağaradan kaçmış hayatlarında ilk kes dişi görmüş yiyecek gibi bakışlar etrafında dolanmalar hayvan bile diyemeceğim yaratıklar kaynıyordu..
yeminle midem bulanıyor öyle insanlar görüncepislik.. dün ben de aştide kv beklerken aman Allah ım yaaa. iğrençler yaa.. yeminle mağaradan kaçmış hayatlarında ilk kes dişi görmüş yiyecek gibi bakışlar etrafında dolanmalar hayvan bile diyemeceğim yaratıklar kaynıyordu..
tiksinçler çünkü..yeminle midem bulanıyor öyle insanlar görünce
Hatta fareler üzerinde deney yapacaklarına bunlar üzerinde deneselertiksinçler çünkü..
sokakta başı boş hayvanları toplayacaklarına aha bu insan müsfettelerini götürüp bir barınağa kapatsalar keşke..
tiksinçler çünkü..
sokakta başı boş hayvanları toplayacaklarına aha bu insan müsfettelerini götürüp bir barınağa kapatsalar keşke..
tiksinçler çünkü..
Hatta fareler üzerinde deney yapacaklarına bunlar üzerinde deneseler
çıkıyorum ben.önce market sonra kuaför.yok neyse direk kuaför kuzular bekler.alacakları eşime diyeyim
Valla aştiye tek gidince korkuyorum :)pislik.. dün ben de aştide kv beklerken aman Allah ım yaaa. iğrençler yaa.. yeminle mağaradan kaçmış hayatlarında ilk kes dişi görmüş yiyecek gibi bakışlar etrafında dolanmalar hayvan bile diyemeceğim yaratıklar kaynıyordu..
aynen korktum ben de Allah tan çok beklemedim geldiler de kaçtık ordanValla aştiye tek gidince korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?