Nasılsın bu arada canım cok bakamadım yine buralara,aynen korktum ben de Allah tan çok beklemedim geldiler de kaçtık ordan
iyiyim çok şükür Zipzipcim tatlı bir telaş içindeyim, eşimin annesi kardeşi ve onun bal kızı geldiler bendeler..Nasılsın bu arada canım cok bakamadım yine buralara,
Bende artık cook gitmiyorum eskiden ablamı felan götürüyordum :)
Aynisinin tipkisi benimRenk konusunda bende hep dertliyim. Hayaller - hayatlar gibi çıkıyorum kuaförden.
Yaaa biz o zaman zamanında cook yakın oturmus olabilirziyiyim çok şükür Zipzipcim tatlı bir telaş içindeyim, eşimin annesi kardeşi ve onun bal kızı geldiler bendeler..
ay yok gidilmez oralara mecbur kalmadıkca saten..
hoş benim mahallemdi oralar zamanında ama hiç bir şey eski tadı vermiyor.
aştiden sonra çekilmes hal aldı oralar
otogardan çıkan bizim evdeydi :))
Ben orda oturmadım ama ordaki okula gittim canım :)aman Allah ımm olabilir tabi.. buradan bilmiyorus ki:)
ben emek mahallesinde oturdum yıllarca pazarın olduğu sokak :))
hamdullah suphi miBen orda oturmadım ama ordaki okula gittim canım :)
Gülen muharrem eski adı ankara ilköğretim galiba aynı zamanda cumhuriyette okudum :))hamdullah suphi mi
bahçeli mi (eski adı)
cumhuriyet mi :)
Tamam canım yarın konusuruz belki beni görmüşssündür :)))aaa ben dee :)))
özele gel diyeceğim ama çıkıyorum as sonra konuşalım Zipzipcim
Inşallah canım görüşürüz iyi aksamlar :)kesinlikle olabilir sen de öle aynı mahallle çocuğuymuşus ne güzel yaa :)
yarın konuşalım inşaallah..
görüşmek üzere cümleten iyi akşamlar :)
+1000Günaydın.
Devir tasarruf devri gençler benimde telefon tarifem 80tl olacakmiş şubatta iyi ki farkettim nereye saldıracaklarını şaşırdılar walla.
Gittim başka operatöre geçtim biraz önce farketmesem kitleyecek adiler.
Geçen de özel hastane 350 mamaografi dedi bende devlete gittim hemen çektiler hemde ücretsiz.
Ama acil olsa mecbur verecektim o parayı.
Üniv. Hastanesinde ultrason için 1 ay sonraya tarih veriyor ama 110 lira verirsen hem çekiyorlar yani paran yoksa 1 ay içinde ölmezsen gel çekelim diyor. Çok sinir bozucu uygulamalar
Evet erkek daha iyiaslında erkek kuaförlerin eli daha iyi ama benim sürekli gittiğim bayan
Ahannnnda akraba bile olabilirsiniz kurcalamayınTamam canım yarın konusuruz belki beni görmüşssündür :)))
Görüşürüz canım öpüyorum
Haydi hayırlı olsun listen, bize de yaz şunu yedim, bunu yiyecem vs. Belki feyz alırız sendenAnnem de misafir vardı yeni geldim eve
Valla cazgırlık yaparak diyetisyen ile görüştüm verdi liste inşallah uygulaması da güzel olur
Herkes burada imiş sağlık olsun
Yook yokk akraba olmayız aynı yerde oturmamısız okumusuzAhannnnda akraba bile olabilirsiniz kurcalamayın
Pek feyz alınacak tarzda değil ama siz bilirsiniz ben ev de tam buğday unu ile ekmek yapıyordum beyaz ekmek ye dedi mesela tzm buğday çok fazla potasyum var mışHaydi hayırlı olsun listen, bize de yaz şunu yedim, bunu yiyecem vs. Belki feyz alırız senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?