Evet dedım ya ilk başka çok geliyor ekmek ama başka bir şey yok mecbur yiyeceğimZaten senin eksikliklerini dengelemek için yapıldı liste canım, bir bildiği vardır.
Sen uygulamayı ihmal etme
Böbreklerde potasyum ve protein atılmıyormuş kreatin yüksek onu düşürmek için birdeyazmışsın görmedim kuzu .potasyumun sana olan zararı neydi.kaçırdım sanırım o kısmı
bende kolestrol yüksek böbrekte az bahsettim.bana tam buğday vermişti.günlük 4 dilim.4 kaşık susuz sebze.2 köfta büyüklüğü et balık tavuk.yumurta haftada iki ama ben üç e dörde çıkardığım oluyor.onun haricinde arada ceviz ve leblebi fıstık.ilk gitiiğimde iki kaşık makarna yiyebiliyorum sonradan çıkardı hep listeden pilav ve makarnayı.yoğurt 4 kaşık, ayran 2 bardak günlük.sayarak besleniyorum.gerçi bıraktım ben çok oldu diyetisyeni ama yinede bunlara yakın besleniyorumBöbreklerde potasyum ve protein atılmıyormuş
kaşları yaptırmamışsın.neden niçin hangi sebepleGünaydınnnnnnn
Evet kolesterol bende de yüksek unutmuşumbende kolestrol yüksek böbrekte az bahsettim.bana tam buğday vermişti.günlük 4 dilim.4 kaşık susuz sebze.2 köfta büyüklüğü et balık tavuk.yumurta haftada iki ama ben üç e dörde çıkardığım oluyor.onun haricinde arada ceviz ve leblebi fıstık.ilk gitiiğimde iki kaşık makarna yiyebiliyorum sonradan çıkardı hep listeden pilav ve makarnayı.yoğurt 4 kaşık, ayran 2 bardak günlük.sayarak besleniyorum.gerçi bıraktım ben çok oldu diyetisyeni ama yinede bunlara yakın besleniyorum
ya anlamıyorum valla.memnun kalmazsan sitede antepli bi arkadaş var.o özele bi profa gitmiş .müthiş kilolar vermiş.en sağlıklı şekilde.sen sağlık sebebi nedeniyle çok fazla gerek olmasada vereceğin kilo var .hemde beslenme düzeni oturtman lazım.menun kalmazsan o nun gittiği doktoru sorarız.güzel önerileride var beslenme konusunda arkadaşınBöbreklerde potasyum ve protein atılmıyormuş kreatin yüksek onu düşürmek için birde
ceviz ve fıstığı ikinci gittiğimde akşam yemeğinden sonra acıkıyorum diyince eklemişti.önce yoktuEvet kolesterol bende de yüksek unutmuşum
Ama çerez yasak işte hemen hemen aynı liste onun dışında
kaşları yaptırmamışsın.neden niçin hangi sebeple
haklı
Randevuları vardı, bekleyen müşt. vardı.
Beni salladı yani haklıydı kafama göre gittim
Haftaiçi ben ararım gelirsin dedi.
Dün yedim o kırmızı kartı, bir de sen çıkar
Kaşa kıl tekniği uygularken çıkan sesi duymalısınız, cırttttt diye kesilme sesikaşları yaptırmamışsın.neden niçin hangi sebeple
oyyy kesin yaptıramamKaşa kıl tekniği uygularken çıkan sesi duymalısınız, cırttttt diye kesilme sesi
Sizi sevgi böcükleri sizi.sabah eşimle çok komiktik. sabah uyanmışım banyoya geçiyorum saç baş darmaduman yemede yanında yat diyonolıyor len dedim.bu aralar fazla romantik.dünya bi iltifat etti sabah sabah.kaşınada gözüneden boyunada posunda.(birbuçuk meterlik ne boyum varsa) .normalde bukadar sık yapmaz.sabah ayrı ayrı çıkarız genelde beraber çıkalım dedi..ben yavaş çıktım ama baktım arabasını göremedim.beş dakika geçti.farklı bi yoldan önüme çıktı.dörtlüleri açıp açıp kapıyor..bende selektör yaptım durmadan. sabah trafiği bide malum millet garip garip bakıyor.ne bakıyrsonuz seviyorum leyyyy diyorum içimden.duygulur şelale .
arada sert gittiğimiz oluyor genelde çocuklar için.iyi oldu ya havam yerine geldi az.akşam hafif bi tartışmamız oldu.tartışmada değil ama ikimizde bozulduk.sabah sabah iyi olduSizi sevgi böcükleri sizi.
Yolda sokakta bile fingirdeştiniz yani.
Ne güzel arada depreşmek iyidir.
Hıım gönül almak istemiş, başarmış da.arada sert gittiğimiz oluyor genelde çocuklar için.iyi oldu ya havam yerine geldi az.akşam hafif bi tartışmamız oldu.tartışmada değil ama ikimizde bozulduk.sabah sabah iyi oldu
Ben de gece kötü rüyalar gördüm, eşim başından vurulmuştu bilinci kapanmasın diye hem çıglık atıp yardım istiyorum hem konuşturmaya çalışıyorum.
Uyanınca öptüm sevdim sabah dedim böyle bir rüya gördüm vs.
Dediği ilk şey vuranı gördün mü, yok dedim asıl görmen gereken yeri görmemişsin vay efendim arkasından mı vurmuşlar dostunu düşmanını nerden bilecekmiş...... Bi tekme attım yataktan aşağı ittim.
Suhan romantik ben ormantik bir güne uyandık hadi bakalım sonu hayrolsun
Anka hastanesi idi galiba nisanın gittiği doktor dimi ama doktor adını tam bilmiyorumya anlamıyorum valla.memnun kalmazsan sitede antepli bi arkadaş var.o özele bi profa gitmiş .müthiş kilolar vermiş.en sağlıklı şekilde.sen sağlık sebebi nedeniyle çok fazla gerek olmasada vereceğin kilo var .hemde beslenme düzeni oturtman lazım.menun kalmazsan o nun gittiği doktoru sorarız.güzel önerileride var beslenme konusunda arkadaşın
Beyaz leblebi ye dedi acıkınca atıyorum arada ağzıma bendeceviz ve fıstığı ikinci gittiğimde akşam yemeğinden sonra acıkıyorum diyince eklemişti.önce yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?