Minyon olmak güzeldir :))hayır minyonum ve kk da arkadaşlarımda hep minyon.bi kaç kişi hariç @-zıpzıp
Onu nerde yapacagız yazın bizim köye gelhani kuyunun içine kuzu indiriyolar ya.onlarla gelin bana
Yayla çorbası benim diyet corbam, bulgur ve bol nohut.ya çok severim ama tahıla giriyor.çorbadan uzak durmaya çalışıyorum bi süredir
Yakaladımmmmmm köy yaz ve tandır, peşinizden ayrılmam artıkOnu nerde yapacagız yazın bizim köye gel
Köy kısmı varda bizde hiç yapılmaz canım ama SUHAN için yaparız sende gel :))Yakaladımmmmmm köy yaz ve tandır, peşinizden ayrılmam artık
yaparsanız gelirimOnu nerde yapacagız yazın bizim köye gel
Doğu anadolu genelde bu işte iyi olmazsa harikamo ya gidelim orada kesin vardırKöy kısmı varda bizde hiç yapılmaz canım ama SUHAN için yaparız sende gel :))
domates çorbası bol kaşarlı krutonluYayla çorbası benim diyet corbam, bulgur ve bol nohut.
Bence gayet masum
Biz bilmeyiz yapmayı biliyorsanız yaparız birlikte havası cook güzel köyün ama :))yaparsanız gelirim
Yakaladımmmmmm köy yaz ve tandır, peşinizden ayrılmam artık
Köy kısmı varda bizde hiç yapılmaz canım ama SUHAN için yaparız sende gel :))
Bizim iç anadolu canım ankaraya yakın :))Doğu anadolu genelde bu işte iyi olmazsa harikamo ya gidelim orada kesin vardır
sahi nerelerde oDoğu anadolu genelde bu işte iyi olmazsa harikamo ya gidelim orada kesin vardır
domates çorbası bol kaşarlı krutonluolsada içsek ısıcaık ısıcak
Tamam oralarda testi. Kebabı boldur o da uyarBizim iç anadolu canım ankaraya yakın :))
kuzular ballarım peteklerim.güllerim papatyalarım ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?