kolay gele arkadaşımiyi kuzu çalışıyorum.yoğunum bugün
Hosgeldin ❤hu hu ben geldim...
kv buradalar ya işleri bitirip bitrip eve kaçıyorum :)
grc kızı var 3 yaşında ona sebep..
bal bademmm..
Allah ım bana da nasip etse keşke
bayılıyorum kız çocukların asarı dilber bu var yaa...
ösledim kızçeler herkes iyi mi ?
mersi canım..Hosgeldin ❤
Inşallah Allahım sanada nasip eder
Iyiyiz canım sen nasılsın
Ama cokk normal misafirlerin olunca birde çalısınca ne iş biter ne yemek biter valla misafir agırlamak cook zormersi canım..
aminn..
iyiyim ben gece 3 den önce uyumuyorum gece kuşu oldum inanılır gibi diil akşamın 8 lerinde uyuyan ben
yok yemek ve iş bana ait diil..Ama cokk normal misafirlerin olunca birde çalısınca ne iş biter ne yemek biter valla misafir agırlamak cook zor
Aynı canım valla bir değişiklik yok hafta sonu ablam burdaydı sinemaya felan gittik :))siz de ne var ne yok..
yaz mı geldi ne ?
hava harika..
akşam yine soğuk tabi de..
hafta sonu bahçemisdeydikZipzip- seni andım :)
Oo iyiymiş o zaman birde onları yapsan galiba calısacak halinde kalmaz :))yok yemek ve iş bana ait diil..
yapıyorlar Allah razı olsun.. ben sadece geziyorum onlarla :)
andım valla..Aynı canım valla bir değişiklik yok hafta sonu ablam burdaydı sinemaya felan gittik :))
Yaa ne güzel olmustur hava cook güzeldi hafta sonu hatırlamıs olmana ayrı sevindim ❤
düşünemiyorummm... aynen bitiktim şu an.. ben uykuya dayanamıyorum bir tek.. uykumu almış olsam dünya yı elden geçirsem iş konusunda :) gözüme gelmesOo iyiymiş o zaman birde onları yapsan galiba calısacak halinde kalmaz :))
Inşallah gideriz :))andım valla..
yaz gelsin gideris inşaallah :)
hem seninle belki tanışıyor da olabilirs ihtimali çok yüksek.. aynı mahalle bebeleriymişis :)
Gercekten insan uykusunu alamayınca gün bitmek bilmiyor zatendüşünemiyorummm... aynen bitiktim şu an.. ben uykuya dayanamıyorum bir tek.. uykumu almış olsam dünya yı elden geçirsem iş konusunda :) gözüme gelmes
karıştırısak bir yerlerde denk gelmişliğimis vardır kesinInşallah gideriz :))
Tam aynı mahallede değilmişizde okullar felan ortak ama vaktin olunca konusuruz :)))
Gunaydin tatlim :) nasilsinlittle dora basbelasiyim @befer Zipzip- Zarpy HanimKelesimiGetir nerelerdesiniz yaw..
unuttuğum varsa affola
beni aç bırakın sususz bırakın ama uykusuz bırakmayınGercekten insan uykusunu alamayınca gün bitmek bilmiyor zaten
hoş geldin.. günaydınlar olsun..Gunaydin tatlim :) nasilsin
Zipzip gunaydin ♡♡♡Gercekten insan uykusunu alamayınca gün bitmek bilmiyor zaten
Sukur bu gunumuze uykusuzluk disinda bir sorun yok ama onada bu veled yuzunden alistimhoş geldin.. günaydınlar olsun..
iyiym canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?