Sınıfta öğretmen sormuş:
-Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış:
-Hiç kalmaz öğretmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk,
-"Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar... " Öğretmen şaşırmış ve
-"Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk,
-"Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum:
-Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir?
-"Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş,
-"Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk,
-"Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama düşünce tarzınızı beğendim." Demiş.
Koltuk altı karardıktan sonra geri dönüşü zor diye biliyorum, ürünler var ama çözüm bulan duymadım.Siftinme ne ya ne komik bi kelime
Kızlar ya konu ile çok aşırı alakasız bir şey danışacağım size, forumda çok fazla ise yaradı hayır yaramadı yorumları var. Koltuk altı kararması ile ilgili bildiginiz bi cozum yolu var mi?
Görüşürüz bakalımyap bakalım.az ilgilen bakalım.bende çıkacağım birazdan görüşürüz yarın
Ben de lazerliyim, farklı kremlerle geçici çözümler buldum ama “geçici”. Neysem belki bi fikir neyin gelir başkalarından insallah çok amin.Koltuk altı karardıktan sonra geri dönüşü zor diye biliyorum, ürünler var ama çözüm bulan duymadım.
Lazerliyim çok uzun yıllardır ve krem deodorant kullanıyorum kararmayı böyle önlediğimi düşünüyorum canım.
Siftinme yi çok kullanırım yöresel farklı bir söz duysam hemen kapar kullanırım seviyorum yerel şiveleri
Ben de takipteyim merak ediyorum çözüm bulan varsa beri gelsin.Ben de lazerliyim, farklı kremlerle geçici çözümler buldum ama “geçici”. Neysem belki bi fikir neyin gelir başkalarından insallah çok amin.
Siftinme ne demek peki? Ben ilk defa duydum yavrım.
Ben de takipteyim merak ediyorum çözüm bulan varsa beri gelsin.
Siftinme: hiç birşey yapmama, bir koltuktan kalkıp diğerine yatma, parmak ucunu kıpraştırmama anlamında tembellik ifadesi.
Bir de bugün tembellikle ilgili birşey okudum.
Çok şanslısınız atanız ben olsaydım orta asyadan 1 adım öteye gidemezdiniz diye.
Tam benlik bir durum
Hosbuldum caniiiim arada girip bakıyorum öyle
Arada olmaz hep bakHosbuldum caniiiim arada girip bakıyorum öylenasılsın her şey yolunda mi?
Yok yeaaa olan düzenimiz de gittiArada olmaz hep bak
Çok şükür yolunda.
Seni sormalı. Uyku düzenine alıştırabildin mi bebişi
Hadi ya tühhhYok yeaaa olan düzenimiz de gittiMart basi özellikle spor ile dönüyorum ins aranıza. SEK’le sokmak lazım vücudu, yaza ne kaldı
Iyiyim canım sen nasılsın valla bu ara cook yogunum yarısma yapıyoruz takımda onlarla ugrasacam diye cook gelemiyorum buralara
İyiyim çok şükür. Bende bi kaç gündür uğrayamadım. Ne yarışması yapıyosunuzIyiyim canım sen nasılsın valla bu ara cook yogunum yarısma yapıyoruz takımda onlarla ugrasacam diye cook gelemiyorum buralara
Evet sonundaMadalyalar da gelmiş :))
Yeme yarısması dermisimİyiyim çok şükür. Bende bi kaç gündür uğrayamadım. Ne yarışması yapıyosunuz
Geçmiş olsun ablacımSelamlar hanımlar annemdeyim hala cumartesi dönüyorum eve..Kataraktan ameliyat oldu iyi şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?