bilmiyorum fıkrayıSakın kızmayın canlarım fıkra var ya evli öğretmen diye ondan dedim espirik yani
Sınıfta öğretmen sormuş:ne alaka
Benim kafa puştluğa çalışıyor sanırımbilmiyorum fıkrayı
Sınıfta öğretmen sormuş:
-Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış:
-Hiç kalmaz öğretmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk,
-"Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar... " Öğretmen şaşırmış ve
-"Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk,
-"Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum:
-Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir?
-"Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş,
-"Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk,
-"Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama düşünce tarzınızı beğendim." Demiş.
Benim kafa puştluğa çalışıyor sanırım
Yeni gelinbide bu var.sen yaz bunun hakkında bende yorumda bulunacağım
Düşünce tarzını beğendimişini bitirmiş kadın banyoda yapmış ohh miss
Düşünce tarzını beğendim
Yok ya acemi yeni gelinin saç tutuşu buazcıkta cilveli duruyo.yanaklar al al
ay ben bunu çok kullanıyorum.yüzüm yok ama yinede cevap vereyim.yada fena potkırdım gibisen de bunu de bakimmmm
Yok ya acemi yeni gelinin saç tutuşu bu
Kemal sunal in mimiklerini hatırla utanınca genelde cilveleşirken böyle yapar o geliyor aklımaay ben bunu çok kullanıyorum.yüzüm yok ama yinede cevap vereyim.yada fena potkırdım gibi
Hemde nasıl o konuda hemfikirizhalinden de memnun
aa evet.rahmetli kemal sunal şöyle bi hafif omuzlarda ileri geri giderdi.Kemal sunal in mimiklerini hatırla utanınca genelde cilveleşirken böyle yapar o geliyor aklıma
Ayyyy o bunu sana monte edecem der gibi sanki insanın üzerine geliyorşunuda çok sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?