iyidir.senden
Nasılsın canım
Sifrinik diye bir kelime varm bilmiyorum, sağ lobumdan uydurmuş olabilirimgünaydın siftinik
günaydın hayrolsunGünaydın herkese hava burda kapalı üzerimde bir ağırlık var hayır ola inşallah
Iyiyim bende :)iyidir.senden
Bugün de o güzelim evde behlül dururken, beşir e aşık olan cemile gerizekalısı gibi uyandım
Burada da kapalı havaGünaydın herkese hava burda kapalı üzerimde bir ağırlık var hayır ola inşallah
günaydın yasemin nasılsın
Bugün de o güzelim evde behlül dururken, beşir e aşık olan cemile gerizekalısı gibi uyandım
Diğer üç gün de hava açıktı Fakat ben yine evdeydim kapalı olunca daha sıkıntı alıyorumBurada da kapalı havaçok sıkıcı
Ahhhh ahhh sorma befercimmm ben de o güzelim günlerde evdeydim, bugün çıkarım dedim ama yağmurlu iğrenc bir hava.Diğer üç gün de hava açıktı Fakat ben yine evdeydim kapalı olunca daha sıkıntı alıyorum
Evet bugüne kendimi psikolojik olarak hazırlamıştım o da olmadı kısmet değilmişAhhhh ahhh sorma befercimmm ben de o güzelim günlerde evdeydim, bugün çıkarım dedim ama yağmurlu iğrenc bir hava.
Yine kaldık evde
iyidir uğraşıyoruz herzamanki gibi.arada çene çalıyoruzçok şükür canım senden naberr
Ben kendimi temizliğe veririm sanırım, sıkıcı bir günü daha sıkıcı hale getireyim yani, yarın güzel olursa işler de bitmiş olur ben de rahat rahat gezerim.Evet bugüne kendimi psikolojik olarak hazırlamıştım o da olmadı kısmet değilmiş
Güldün anladım da şu sümsük kızı niye koydun bakiiiim
sümsük de diyeGüldün anladım da şu sümsük kızı niye koydun bakiiiimbu daha iyi adı yalarin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?