2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bir planın olması akşam dışarı çıkıp keyif alacağınız müzikler dinlemeniz ne güzel ama benim ruhumu darlıyor bu havalar bir rock konseri anca paklar beni
bu aralar ben arabeksim.acıların kadınıyım ,,,yıllar yılı dert içinde ben acılar kadınıyım

Hadi yaa, neyse sıkma canını bak biz evde maksimum mutfaktan salona geçiyoruz haline şükret
odadaki arkadaşa ufak bi de ders vermek istiyordum .hem daha iyi olacaktı her açıdan.nasip.geçmişten gelen bişeyi bahane ettiler.başka birininkini istemeden değiştiler.bayram etti ama isetmiyorum ayakları yaptı.cıngar cıkardı yinede değişti.bu dünyada yırtıkmı olmak gerekiyor acaba.

EVET YIRTIK VE YALAKA OLDUMM İŞ TAMAMDIRRR

Yallı gidi olman lazım

Yani değişiklik iyi olurdu tabi ki canım ama ağlasanda sonuç değişmiyor kendini hırpalama. Her şerde vardır bir hayr demek lazım
açıklama yapmadılar.aradaki arkadaşlardan duydum.açıklamaları çok ezdi beni ya.kimseyi küçümsemek istemiyorum ama diğer artisti makama çağırıp okadar övmüşlerki .senin gibilere ihtiyaç var vs eğitimin falan diyerekten.lan benim eğitimimim ve pozisyonum onun kaç kat önündeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…