2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bir planın olması akşam dışarı çıkıp keyif alacağınız müzikler dinlemeniz ne güzel ama benim ruhumu darlıyor bu havalar bir rock konseri anca paklar beni
Brn farklı müzik dinlemeyi severim arada Türk Sanat müziği halk müziği konseri olur giderim belediye çok etkinlik yapıyor sağolsun eşimde kırmaz çoğu zaman önce asık suratı ile sonra mutlu ifade ile eşlik eder

Ben de her tarzda müzik dinlerim ama ney ve o tarz mistik sesler benim içimi bayıyor. Zaten bayık olduğumdan canlanmaya ihtiyacım var sanırım

Bir metod kullanarak katlamak, kız ben katlamak kısmını kople sildim utanmasam çekmecelere tortop yapıp basarım. Masallah ne sabır bu
Yok işte hiç sabırlı değilim ama ev iki artı bir ve 90 metre kare olunca ve eşya çok olunca çare bulmak gerekti bir kere yapınca zor ikinci üçüncü daha kolay oluyor en başta yspmak önemli izle çok video var inan hoşuna gider

Birisi katkayıp düzenlese hoşuma gider ama yaoan ben olursam iiihhh olmasssss

Gençlik festivali yine milyon yapımın yaptığı mı
Tam bilmiyorum turizimciler organize etti diye biliyorum. Zaten yatılı kalmadım. Ben aslında kamp yapmak hergüne katılmak istiyorum ama nerde benim koca hiç uymuyor ki arkadaşıma takıldım birkaç saat.

Tam bilmiyorum turizimciler organize etti diye biliyorum. Zaten yatılı kalmadım. Ben aslında kamp yapmak hergüne katılmak istiyorum ama nerde benim koca hiç uymuyor ki arkadaşıma takıldım birkaç saat.
Yok o değil o zaman bende kampta kalamıyorum ilk pansiyon da kaldık ikinci ev tuttuk burjuvayız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…