- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Çamaşırları yaklaşık bir buçuk senedir konmari metodu ile katlıyorum fakat çoraplarda uygulamaya gecememiştim şimdi onları yapıyorum eşiminkiler bitti benimkileri yarıladım tavsiye ederim tertipli oluyor
Ne oldu neye şasırdın
Bana bunlarla gel befercim, olur bak ona asla hayır dememO zaman seni zeytinli rock festivaline götüreyim bizde her telden var iki sene gittim üst üste çok zevk aldım harika bir yer
Brn farklı müzik dinlemeyi severim arada Türk Sanat müziği halk müziği konseri olur giderim belediye çok etkinlik yapıyor sağolsun eşimde kırmaz çoğu zaman önce asık suratı ile sonra mutlu ifade ile eşlik ederBir planın olması akşam dışarı çıkıp keyif alacağınız müzikler dinlemeniz ne güzel ama benim ruhumu darlıyor bu havalar bir rock konseri anca paklar beni
Bir metod kullanarak katlamak, kız ben katlamak kısmını kople sildim utanmasam çekmecelere tortop yapıp basarım. Masallah ne sabır buN
Ne oldu neye şasırdın
Muhteşem bir havası var anlatamam yaşamak gerekBana bunlarla gel befercim, olur bak ona asla hayır demem
Ben de her tarzda müzik dinlerim ama ney ve o tarz mistik sesler benim içimi bayıyor. Zaten bayık olduğumdan canlanmaya ihtiyacım var sanırımBrn farklı müzik dinlemeyi severim arada Türk Sanat müziği halk müziği konseri olur giderim belediye çok etkinlik yapıyor sağolsun eşimde kırmaz çoğu zaman önce asık suratı ile sonra mutlu ifade ile eşlik eder
Yok işte hiç sabırlı değilim ama ev iki artı bir ve 90 metre kare olunca ve eşya çok olunca çare bulmak gerekti bir kere yapınca zor ikinci üçüncü daha kolay oluyor en başta yspmak önemli izle çok video var inan hoşuna giderBir metod kullanarak katlamak, kız ben katlamak kısmını kople sildim utanmasam çekmecelere tortop yapıp basarım. Masallah ne sabır bu
Evet ben kemer de gitmiştim, ama zeytinli çok daha iyiymiş duymuştumMuhteşem bir havası var anlatamam yaşamak gerek
Şu ara lar ruhumu dinlemek istiyorum iyi gelecek benceBen de her tarzda müzik dinlerim ama ney ve o tarz mistik sesler benim içimi bayıyor. Zaten bayık olduğumdan canlanmaya ihtiyacım var sanırım
Gençlik festivali yine milyon yapımın yaptığı mıEvet ben kemer de gitmiştim, ama zeytinli çok daha iyiymiş duymuştum
Birisi katkayıp düzenlese hoşuma gider ama yaoan ben olursam iiihhh olmasssssYok işte hiç sabırlı değilim ama ev iki artı bir ve 90 metre kare olunca ve eşya çok olunca çare bulmak gerekti bir kere yapınca zor ikinci üçüncü daha kolay oluyor en başta yspmak önemli izle çok video var inan hoşuna gider
Gelip yapayım ne var kiBirisi katkayıp düzenlese hoşuma gider ama yaoan ben olursam iiihhh olmasssss
Bir planın olması akşam dışarı çıkıp keyif alacağınız müzikler dinlemeniz ne güzel ama benim ruhumu darlıyor bu havalar bir rock konseri anca paklar beni
Tam bilmiyorum turizimciler organize etti diye biliyorum. Zaten yatılı kalmadım. Ben aslında kamp yapmak hergüne katılmak istiyorum ama nerde benim koca hiç uymuyor ki arkadaşıma takıldım birkaç saat.Gençlik festivali yine milyon yapımın yaptığı mı
Sağol kuzummmm ama gel yani benim daha küfürsüz yaptığım bir ev işi olmadı. Gel bir el atGelip yapayım ne var ki
Üleynn ya rock festivalinden erik dalına bağladık yineRUHUM daralıyor dedikçe darlanırsın aç ozamn erik dalı oynamaya başla
Bende aynı kafadayım cumartesinden beri o çamaşır lar kurudu beni bekliyor işte düşün hele ütü nefret ediyorumSağol kuzummmm ama gel yani benim daha küfürsüz yaptığım bir ev işi olmadı. Gel bir el at
Yok o değil o zaman bende kampta kalamıyorum ilk pansiyon da kaldık ikinci ev tuttuk burjuvayız bizTam bilmiyorum turizimciler organize etti diye biliyorum. Zaten yatılı kalmadım. Ben aslında kamp yapmak hergüne katılmak istiyorum ama nerde benim koca hiç uymuyor ki arkadaşıma takıldım birkaç saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?