- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Biz kadınlar zeki insanlarız, bu dışarıda çalışıp eve gelince yatma olayını erkekler gibi safolara nasıl kaptırdık acabaBende aynı kafadayım cumartesinden beri o çamaşır lar kurudu beni bekliyor işte düşün hele ütü nefret ediyorum
Ya o rezilliği seviyorum, ben olympos aşığıyım kocam 5 yıldız ister mareşal mübarek.Yok o değil o zaman bende kampta kalamıyorum ilk pansiyon da kaldık ikinci ev tuttuk burjuvayız biz
Biz kadınlar zeki insanlarız, bu dışarıda çalışıp eve gelince yatma olayını erkekler gibi safolara nasıl kaptırdık acaba
Ya o rezilliği seviyorum, ben olympos aşığıyım kocam 5 yıldız ister mareşal mübarek.
Yani en son şebnem ferah a gelmedi adam, hakan altuna gitti
Üleynn ya rock festivalinden erik dalına bağladık yine
Recep ivedik gibi oldu festival gibisin sana katılmak istiyorum
Ya o rezilliği seviyorum, ben olympos aşığıyım kocam 5 yıldız ister mareşal mübarek.
Yani en son şebnem ferah a gelmedi adam, hakan altuna gitti
Evet hemde çok yoğun çalıştım, toplantı yemek hiç bitmezdi.P
akftif olarak çalıştın mı hiç evlilik te dışarda çalışıyorum gelince adam yemek istemiyor mu oluyorum fitil şimdi izindeyim biraz rahatım
Hııımmm zor soru türkiyeden deyip kaçayımsen antalyadanmısın acep
Tabi saygı duyarım ama birlikte konsere gitmişliğimiz çok azadam farklı seviyor demek ki müzik
Hııımmm zor soru türkiyeden deyip kaçayım
Hangi sektör de açacaktım iş yeriEvet hemde çok yoğun çalıştım, toplantı yemek hiç bitmezdi.
Sürekli seyahatteydim işi kendi isteğimle bıraktım ama şimdi bu ev işi beni çok mutsuz ediyor.
Şu kriz ortamında bir işyeri açmaya da cesaretim yok. Bu yıl böyle offflaya poffflaya geçecek gibi.
Kesinlikle katılıyorum
Eğlence sektörü, çok güzel bir projem var ama piyasa durulmadan girmem.Hangi sektör de açacaktım iş yeri
Bende işimden memnun değilim Herhalde izin sonrası tıpış tıpış gideceğim geri
A. S canımselam kızlar
Biz de beferle bahçelerde börülce oynar gelin görümce şeklinde ve erik dalı eşliğinde eğleniyoruzHava kötü ama içimiz bahar bahçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?