52 :)Zipzip- kaç kilosun şimdi
Ne güzelll
Tamam canım yaptıgınız zaman benide etiketleyin :)))bilsem etiketlerdim.dora gelsin bi ara yine yapalım iyi kafa yaptı
Bende gecen gün öğrendim benim profilimde mesajı oldugu için aynı kişiymiş zaten ben buraya yazdıgında bilmiyordum :)ene kimdin sen .bi dönem bizim buraya yazdığın için dedim.neyi kaçırdımZipzip- konuyu bilmiyorum
Darısı sana inşallah canım :)Ne güzelll
ay ben hatırlamadım .yemek bölümü falan dicem ama neyse .ordamıydınÖnemli bişey yok yeeee
Ben giustizia
Gecen hafta yoktu simgeler kimse anlamamıstır kim oldugunuÇabuk oldu ama :)
Karıncalar yoktu yaa
Simgeler kalkmıştı bi ara
Geldi yine
Teşekkürler canımellerine sağlık kuzucum
Hem kaynamış yumurta hemde tadında diğeri tadında oluyorben bir bakayım netten nasılmış..ilk kes duydum.. ama suyun içine kırılıp pişirilmesi hiç tatlı gelmedi
Ahahhaa bi süre evet ama konuşmalarımdan çakılıyoooGecen hafta yoktu simgeler kimse anlamamıstır kim oldugunu
Ee ister istemez anlasılır herkesin bir konusma tarzı oluyor özellikle senin daha belli :)))Ahahhaa bi süre evet ama konuşmalarımdan çakılıyooo
Yokay ben hatırlamadım .yemek bölümü falan dicem ama neyse .ordamıydın
Tabi canım aynenEe ister istemez anlasılır herkesin bir konusma tarzı oluyor özellikle senin daha belli :)))
Bir kac mesajdayazdıysan birde
bayadır önüme bakıyorum çünkü hatırlayamadım seniYok
Genelde zayıflama grupları :)) amennnn geleceği bırak önümüze bakalım
Fotograf paylasımlarında az cok ele veriyorduOhayı Bırak simge bile kullanmadım bi süre
Ama soraaaa
Amennnnnn
Boşverrrrrbayadır önüme bakıyorum çünkü hatırlayamadım seni
akıllı ol kız.arada bizde deliklik yapıyoruz.ama şimdi akıllıklık oyunu oynayacağızBoşverrrrr
Hadi delirme zamanı
Olayı anlamadım ne yapiyoruzTamam canım yaptıgınız zaman benide etiketleyin :)))
nedenOhayı Bırak simge bile kullanmadım bi süre
Ama soraaaa
Amennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?