Çok kolay bir baksana netten o zaman anlarsınay yapamam beceremem galiba
Evet suyun içine atıyorsunanlamadım suyun içerisine yumurtayı kırıp mı pişiriyorsun
9.30 da uyandım da anca buralara gelebildim :)))oo kızlar size de tünaydın... ben uyanalı bin saaat oldu yaw :)
Normalde 8-8.30 da kalkıyorım da bu ara cokk uyuyorumben yeni sandım 9,5 da erken bir saat sayılır yanii
nasılsın bakym :)
evde olmuş olsam tövbee o saatlerde kalkmam ay.. yat uyu okadar güzelkii.. dünya ile bağının koptuğu an.. ben çok seviyorum uykuyu..Normalde 8-8.30 da kalkıyorım da bu ara cokk uyuyorum
Iyiyim sen nasılsın canım
Gece 1 de yatınca uykumu almıs olarak uyanıyorum ama tabiki yataktan cıkmıyorumevde olmuş olsam tövbee o saatlerde kalkmam ay.. yat uyu okadar güzelkii.. dünya ile bağının koptuğu an.. ben çok seviyorum uykuyu..
ben de iyiym çok şükür. kocaman bir aile saadeti içerisindeyim :))
onlar geldi geleli 2-3 öncesi yok yatışım valla.. dedim ya gece kuşu oldum..yok gitmediler :)))Gece 1 de yatınca uykumu almıs olarak uyanıyorum ama tabiki yataktan cıkmıyorum
Daha gitmediler demek ki eşinin ailesi :))
Sabah kalkması cook zor oluyordur o zamanonlar geldi geleli 2-3 öncesi yok yatışım valla.. dedim ya gece kuşu oldum..yok gitmediler :)))
sorma :)Sabah kalkması cook zor oluyordur o zaman
Kolay gelsin :))
Alısıyor insan herseye :)sorma :)
mersi canım alıştım sanırım..
burası nasıl karanlık yaa.. içim karardı ayy ://
as. nasılsın.Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?