Bunun anlamını hep merak etmişimdir:)
geyikteysem :'naber havalar nasıl sizin oralarda'.bdv deysem' takmıyorum len seni' demekBunun anlamını hep merak etmişimdir:)
geyikteysem :'naber havalar nasıl sizin oralarda'.bdv deysem' takmıyorum len seni' demek
Teşekkür ederim. mis gibi oldukolay gelsin mss gibi olmaası dileği ile :)
ellerine sağlık kuzucumTeşekkür ederim. mis gibi oldu
şimdi kahvemi aldım oturuyorum öyle
Süper ifade ettin :))geyikteysem :'naber havalar nasıl sizin oralarda'.bdv deysem' takmıyorum len seni' demek
evelsi gün baya eğlendik dorayla smiley koyup kendimizce anlamdırdıkSüper ifade ettin :))
İyiyim ya noolsun sen nasılsın ??as. nasılsın.
Yaaa büyük kacırdım onu gecmişi okurken görmüştüm bir ses etseydiniz bende gelirdimevelsi gün baya eğlendik dorayla smiley koyup kendimizce anlamdırdık
Görüşmeyeli nasılsın :)))İyiyim ya noolsun sen nasılsın ??
Hemen öğrenmişsin kim olduğumu :)Görüşmeyeli nasılsın :)))
Benden kacmaz dermisim amaHemen öğrenmişsin kim olduğumu :)
İhbar etmişler zaten beni
Ki benim kilom boyum aynı
Bizde yalan yok gardaşşş
Nick değiştirdim
İyi şükür
Sen nasılsın?
iyidir bizdee çalışıyorz.bayadır yoktun?İyiyim ya noolsun sen nasılsın ??
bilsem etiketlerdim.dora gelsin bi ara yine yapalım iyi kafa yaptıYaaa büyük kacırdım onu gecmişi okurken görmüştüm bir ses etseydiniz bende gelirdim
Evet hesabımı kendi isteğimle kapattırıp normal üyelik almıştım onu da kapattırıp yine buraya geçtim iki üyelik olmasın dieiyidir bizdee çalışıyorz.bayadır yoktun?
ene kimdin sen .bi dönem bizim buraya yazdığın için dedim.neyi kaçırdımEvet hesabımı kendi isteğimle kapattırıp normal üyelik almıştım onu da kapattırıp yine buraya geçtim iki üyelik olmasın die
Ben de çalışıyorum
Adım çıktı artık
Çoğu kişi önyargılı davranıyordu ben de böyle yaptım işte
Çabuk oldu ama :)Benden kacmaz dermisim ama
Öğrenmem cook zor olmadı ki canım profilime bakınca gördüm zaten mesaj yazdıgın için :))))
Ayrıca karıncanda duruyor :)))
Iyiyim bende :)
Önemli bişey yok yeeeeene kimdin sen .bi dönem bizim buraya yazdığın için dedim.neyi kaçırdımZipzip- konuyu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?