Iyiyim canım sen nasılsın :)nasılsın 6. takımın gülü
iyi bende önümüzdeki hafta ,çin menü planı yapıyordumIyiyim canım sen nasılsın :)
Daha listeye giremedin değil miiyi bende önümüzdeki hafta ,çin menü planı yapıyordum
Kuzum Karatay denemeyi düşündün mü ?iyi bende önümüzdeki hafta ,çin menü planı yapıyordum
Hayırlı cumalar canım Iyiyim sen nasılsın ❤Hayırlı cumalar
Nasılsınız?
giremedim.ina etti vücutDaha listeye giremedin değil mi
Haftaya memülerinle inşallah güzel kilo verirsin canım calısırken cook zor gercekten
hayırlı cumalar iyidir kuzu senHayırlı cumalar
Nasılsınız?
ya benim kolestrol yükseliyor.diyetisyen ekmek mutlaka olmalı demişti listende.karatayda ekmek yok.aslında denemek istiyorum ama bilemiyorum.17. gün diyetini gördüm onada cesaret edemedim ekmek yok onda daKuzum Karatay denemeyi düşündün mü ?
Girersin canım vaktin kalırsa sporda yapmaya çalıs hafta sonlarıgiremedim.ina etti vücut
İyiyim bende, nasıl gidiyor yarışma? Sende yarışıyor musun ?Hayırlı cumalar canım Iyiyim sen nasılsın ❤
Çok şükür kuzum iyiyim bendehayırlı cumalar iyidir kuzu sen
Kahvaltıya 1dilim ekleyerek geri kalan öğünleri Karataya uydursanya benim kolestrol yükseliyor.diyetisyen ekmek mutlaka olmalı demişti listende.karatayda ekmek yok.aslında denemek istiyorum ama bilemiyorum.17. gün diyetini gördüm onada cesaret edemedim ekmek yok onda da
listesi varmı sende.tekrar bi bakayım listeyeİyiyim bende, nasıl gidiyor yarışma? Sende yarışıyor musun ?
Çok şükür kuzum iyiyim bende
Kahvaltıya 1dilim ekleyerek geri kalan öğünleri Karataya uydursan
Günaydıngünaydın
Hayırlı Cuma’larHayırlı cumalar
Nasılsınız?
Yarısmayı biz kazandık bu hafta spor puanı olarak 13.takımla yarıstık ama ben spor yapmadım bu haftaİyiyim bende, nasıl gidiyor yarışma? Sende yarışıyor musun ?
Iyiyim sen nasılsın
Listesi yok ki. Sağlıklı olanlardan ye o kadar. YouTube da karataycıların örnek menüleri var anlatmışlar. Vaktin olursa izle fikir olur hem.listesi varmı sende.tekrar bi bakayım listeye
Çok şükür iyiyim bende :)Hayırlı Cuma’lar
İyiyiz sen nasılsın
Tebrikler :)Yarısmayı biz kazandık bu hafta spor puanı olarak 13.takımla yarıstık ama ben spor yapmadım bu hafta
O yüzden katkım olmadı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?