Tesekkur ederim canim :))Tebrikler :)
Olsun destek olmuşsundur takımdakilere
Ben de iyi şükürIyiyim sen nasılsın
Kuzum ben 4 ay sıkı karatay yaptım kolesterol utanmasa 0 çıkacak yani dr biraz abartmişsın dedi aslinda ldl çok düşük hdl yüksek, adam masallah dedi.listesi varmı sende.tekrar bi bakayım listeye
Listesi yok ki. Sağlıklı olanlardan ye o kadar. YouTube da karataycıların örnek menüleri var anlatmışlar. Vaktin olursa izle fikir olur hem.
Çok şükür iyiyim bende :)
Hosgeldin :))Muhabbet var dediler geldik
Zıpzıp gelmiyorsin yemek topigine :)Tesekkur ederim canim :))
Tabiki destek oldum herkes güzel spor yaptı yarısma var diye :)))
Yarısma olmadan kimse spor yapmıyordu
Hosbuldum nasılsın :)))Hosgeldin :))
Corbalar ilgimi cekmediZıpzıp gelmiyorsin yemek topigine :)
Iyiyim sen nasılsın corba yaptın mı :))Hosbuldum nasılsın :)))
Aslında diyet için çorba gerek ama bizimkiler pek diyetlik değil sankiCorbalar ilgimi cekmedi
Birde takım cook aktifleşti yetişemiyorum
YaptımIyiyim sen nasılsın corba yaptın mı :))
Bir kac tane corba gördüm Kesinlikle diyete uygun değillerAslında diyet için çorba gerek ama bizimkiler pek diyetlik değil sanki
Oylama baslasın hepsine bakarım :)))Yaptım
Bizim takımada lazım böyle yarışmalar. Kendi içimizde yarışıyoruz 1.2.3. GibiTesekkur ederim canim :))
Tabiki destek oldum herkes güzel spor yaptı yarısma var diye :)))
Yarısma olmadan kimse spor yapmıyordu
Harikasın doraaa. Şimdi nasıl gidiyor bayadır diyetten konuşamadık seninleKuzum ben 4 ay sıkı karatay yaptım kolesterol utanmasa 0 çıkacak yani dr biraz abartmişsın dedi aslinda ldl çok düşük hdl yüksek, adam masallah dedi.
Yani canan teyzem sagolsun
Hoş geldinMuhabbet var dediler geldik
Isterseniz rakip olalım bu hafta 13. Takımı 2 haftadır yeniyoruz onlar istemiyor sanırımBizim takımada lazım böyle yarışmalar. Kendi içimizde yarışıyoruz 1.2.3. Gibi
Bu hafta 6. Olmuşum
Iyi günler hayırlı cumalar canım :)Hayırlı günler
Hayırlı cumalar hatunlar
Tamam canım onlarda onaylarsa rakip olabiliriz ama benim önce 13.takıma tekrar sormam lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?