Heheheee
Tamam zıpzıp’ cım bizim kaptanlar da uygun görürlerse dişe diş kana kanTamam canım onlarda onaylarsa rakip olabiliriz ama benim önce 13.takıma tekrar sormam lazım :))
Tamam canım ben sorup geliyorum hemen :)))Tamam zıpzıp’ cım bizim kaptanlar da uygun görürlerse dişe diş kana kan
Hehehh
slm nasılsınGünaydın
bakayım ben bi.ölçüler nedir bilmorum.mesela geçen biri haftalık hakkımı kullandım demişti ama hatırlayamadımKuzum ben 4 ay sıkı karatay yaptım kolesterol utanmasa 0 çıkacak yani dr biraz abartmişsın dedi aslinda ldl çok düşük hdl yüksek, adam masallah dedi.
Yani canan teyzem sagolsun
oo kimleri görüyor bu gözlerMuhabbet var dediler geldik
ne yarışması.bizde yapalımBizim takımada lazım böyle yarışmalar. Kendi içimizde yarışıyoruz 1.2.3. Gibi
Bu hafta 6. Olmuşum
Harikasın doraaa. Şimdi nasıl gidiyor bayadır diyetten konuşamadık seninle
Hoş geldin
hoşgeldin kaptaniçeHayırlı günler
Hayırlı cumalar hatunlar
ooo titiz hanımlarda burdalarmışHehehhtakım ortalamamizi öğrenelim bi düşünelim bakalm kaptan ne diyecek
13.takıma spor yarısması yaptık canımda onu söyledim ben :))ne yarışması.bizde yapalım
As iyiyim sen nasılsınslm nasılsın
Etiketlendin dedolerdediler geldimooo titiz hanımlarda burdalarmış
Neler yapıyorsunuz bakalım :)) uzun zaman olmuş gelmeyeli :))oo kimleri görüyor bu gözler
Ne yarışı bu dostum kilo vermeyle ilgili miTamam canım ben sorup geliyorum hemen :)))
iyidirAs iyiyim sen nasılsın
evet baya oldu galibaNeler yapıyorsunuz bakalım :)) uzun zaman olmuş gelmeyeli :))
bizim takım sporu yeni oturtuyor belki bu hafta olmayabilir13.takıma spor yarısması yaptık canımda onu söyledim ben :))
Kabul etmezlerse bu hafta sizin kaptanda onay verirse yapabiliriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?