Hahahaah bu yayını canlı izlemiştimclarke34 ilk kez azarlamadı birini, hiç bu kadar gülerken de görmedim
Çok değilmiş. 1 haftaya halledersin sen onu.Tartılmıyorum 53-54 oldum sanırım
Yakalamasın diye buraya yazdın dimi kaçamağıAha burdada yakaladi beni
Günde kac bardak içiyorsun
Şekersiz içecek yanında künefe olmazsa olmazmış, canan hocanın bile hoşuna gitti bu fikir
Sözümü tutuyorum, seni bekleyeceğim dedim çiçeğim, geleceğin güne kadar sabırla beklerim.Çok değilmiş. 1 haftaya hakkedersin sen onu.
Benim de az kaldı sana yetişiyorum
Çok bekletmeyeceğim sevdiceğim, az daha dayanSözümü tutuyorum, seni bekleyeceğim dedim çiçeğim, geleceğin güne kadar sabırla beklerim.
Cook asırı fazla değilmis yaa bende 8-9 bardak diyeceksin sandım bizim grupta bagımlıyız diyenler vardıda :)))1 bardak türk kahvesi
2 bardak filtre
Heheh kitap da okuyorum tabiBen kaptandan korktum ondan diyet grubuna girmedim.
Kitap okuma gruplarında bile yakalar dikkatli ol
Görsüm seni, orada da bildirim zorunluluğu gelmiş. Senin parmağın var mı bu işteHeheh kitap da okuyorum tabi
HehehuhehehhGörsüm seni, orada da bildirim zorunluluğu gelmiş. Senin parmağın var mı bu işte
Oradan da kaçtım da ben
Hehehuhehehh
Valla düşünmedim desem yalan söylerim
Yeminle o da aklıma geldikorkuyorum, suhanın aklını çelip bizi sabah 8 de buraya da dikersin sen
Kaptanım napıyonn yeaaaYeminle o da aklıma geldi
Bak demiştim ben bu kızlara en başta, disiplin konusunda korkulur sendenYeminle o da aklıma geldi
Kaptanım napıyonn yeaaa
Hadi yeeahh çok mu belli ediyomBak demiştim ben bu kızlara en başta, disiplin konusunda korkulur senden
Sabah akşam mıntıka temizliği demedi bir tek, onu da düşünmüştür eminimKaptanım napıyonn yeaaa
Yok yaa bebeler olunca temizlik son plan bendeSabah akşam mıntıka temizliği demedi bir tek, onu da düşünmüştür eminim
Allahtan verdim kiloları birkaç kilo kaldı senin eline düşmedim, benim disiplin sorunum var
Hadi yeeahh çok mu belli ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?