- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
Aynen bende persembe yapicam cunku farka cok sasirdim off kahveyle 4 tane N**** (Siyahi) yedim yatarife baktım haftaya perşembe yapayım bende
Tabi persembede cok az yedim baya ac kaldim yani :)Gayet güzel etki yapmıs canım
ay canım kahve istedi eve geçince içeyim sabah içtim evde eşimle içeyim ikinciyiAynen bende persembe yapicam cunku farka cok sasirdim off kahveyle 4 tane N**** (Siyahi) yedim ya
Ben aslinda bir bucuk yildir icmiyordum bebek tedavisi hamilelik derken su 1 aydir yine basladim hergun icmemeye calisiyorum ama dayanamiyorum bari N**** (Siyahi) yemesem iyiydiay canım kahve istedi eve geçince içeyim sabah içtim evde eşimle içeyim ikinciyi
türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyor ama şekersiz olanındanBen aslinda bir bucuk yildir icmiyordum bebek tedavisi hamilelik derken su 1 aydir yine basladim hergun icmemeye calisiyorum ama dayanamiyorum bari N**** (Siyahi) yemesem iyiydi
Ben 2 si bir araa cok seviyorum turk kahvesi ocmeye calisiyorum ama cok sevmem :)türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyor ama şekersiz olanından
arada bende içerim onu.çok severdim hatta azalttım onuBen 2 si bir araa cok seviyorum turk kahvesi ocmeye calisiyorum ama cok sevmem :)
Hosbuldum efenimmhoşgeldin kaptaniçe
Afiyet olsun canımAynen bende persembe yapicam cunku farka cok sasirdim off kahveyle 4 tane N**** (Siyahi) yedim ya
Diyetmi o da ne yeniyor mu, lezzetli bişey miBizim takımada lazım böyle yarışmalar. Kendi içimizde yarışıyoruz 1.2.3. Gibi
Bu hafta 6. Olmuşum
Harikasın doraaa. Şimdi nasıl gidiyor bayadır diyetten konuşamadık seninle
Hoş geldin
Görüşürüz canımben kaçar.gçrüşmek üzere.pst sıkıntı olmazsa buralardayım yine
Epey lezzetsiz bişeyDiyetmi o da ne yeniyor mu, lezzetli bişey mi
türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyor ama şekersiz olanından
Tartılmıyorum 53-54 oldum sanırımEpey lezzetsiz bişey
Kaç kilo oldun
Şekersiz içecek yanında künefe olmazsa olmazmış, canan hocanın bile hoşuna gitti bu fikirselam kızlar
bende şekersiz türk kahvesi ve şekersiz filtre kahve hastasıyım
ayılamıyorum resmen içmeden başım ağrıyor..
Günde kac bardak içiyorsunselam kızlar
bende şekersiz türk kahvesi ve şekersiz filtre kahve hastasıyım
ayılamıyorum resmen içmeden başım ağrıyor..
Aha burdada yakaladi beniHosbuldum efenimm
Afiyet olsun canım
Neysehhh cuma ödülü olsun
Hafta ici daha istemem bunlardan
Ben kaptandan korktum ondan diyet grubuna girmedim.Aha burdada yakaladi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?