Tamam canım ama yarışmada olunca spor yapmayan herkes spor yaptı bizde de:)bizim takım sporu yeni oturtuyor belki bu hafta olmayabilir
yok ben bilmiyorum kaptan karar verir.belki o yüzden olmayabilir deeedim.güzel olur aslındaTamam canım ama yarışmada olunca spor yapmayan herkes spor yaptı bizde de:)
Tamam canım önemli değil zaten ben tesvik için iyi oluyor diye söyledim ::)))yok ben bilmiyorum kaptan karar verir.belki o yüzden olmayabilir deeedim.güzel olur aslında
kuzum sen tekmisin takımdaTamam canım önemli değil zaten ben tesvik için iyi oluyor diye söyledim ::)))
Ben zaten grup içinde yarısmaya devam edeceğim yoksa kimse spor yapmıyor gercekten :)))
Yook canım tek değilim kaptanımızın işleri vardı cook bakamadı :)kuzum sen tekmisin takımda
maşallah senden iyi kaptanda olurYook canım tek değilim kaptanımızın işleri vardı cook bakamadı :)
Olur olmasınada o kadar sorumluluk alamam galiba :)))maşallah senden iyi kaptanda olur
evet baya hemde.sen hangi diyeti uygulamıştın zıpzıpOlur olmasınada o kadar sorumluluk alamam galiba :)))
Liste işleri sıkıntı :)))
Ben herseyden azar azar yedim kahvaltıda mutlaka yumurta yedim,aksamlarıda 6 dan sonra yemek yemedim suyu artırdım ben eskiden su içmezdim :)evet baya hemde.sen hangi diyeti uygulamıştın zıpzıp
ekmek pekiBen herseyden azar azar yedim kahvaltıda mutlaka yumurta yedim,aksamlarıda 6 dan sonra yemek yemedim suyu artırdım ben eskiden su içmezdim :)
Yumurta yersem ekmek yemedim, yumurta yemediğim günler kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim onun dısında ekmek yemedimekmek peki
maşallah ya. şu 64 e düşsem zinzir kırılacaktaSUHAN birde benim en büyük yaptıgım sey kilo vereceğime inanmak oldu, mesela bugün su kilo cıkacam deyip hep o kiloda cıktım
Inşallah düşersin canım dukan birası yaptın mı hiçmaşallah ya. şu 64 e düşsem zinzir kırılacakta
yok yapmadım hiç.hepfitim dedi bi ara amaInşallah düşersin canım dukan birası yaptın mı hiç
Tadi cok kotu ama gercekten odem atiyormus ben pazartesi 98.3 persembe 99.7 cikmistim persembe bundan ictim ama 4 bardak ancak icebildim ona ragmen bugun 98.4 geldim bundan sonra her persembe yaparim mecbur icicemyok yapmadım hiç.hepfitim dedi bi ara ama
Bence bu hafta sonu dene canım faydasını göreceksin, bende kendime göre uyarlayıp yaptım faydasını gördüm :)yok yapmadım hiç.hepfitim dedi bi ara ama
Tadi cok kotu ama gercekten odem atiyormus ben pazartesi 98.3 persembe 99.7 cikmistim persembe bundan ictim ama 4 bardak ancak icebildim ona ragmen bugun 98.4 geldim bundan sonra her persembe yaparim mecbur icicem
tarife baktım haftaya perşembe yapayım bendeBence bu hafta sonu dene canım faydasını göreceksin, bende kendime göre uyarlayıp yaptım faydasını gördüm :)
Gayet güzel etki yapmıs canımTadi cok kotu ama gercekten odem atiyormus ben pazartesi 98.3 persembe 99.7 cikmistim persembe bundan ictim ama 4 bardak ancak icebildim ona ragmen bugun 98.4 geldim bundan sonra her persembe yaparim mecbur icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?