- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Tesekkur ederim ❤ ❤Aferin sana
Yalamamsaate bak yalanmı
Sende erken kalkmıssın Afiyet olsun :))Sabah 8:30 da yine çıktım evden yürüyüş yaptım hava misss, şimdi arkadaşla hem güneşlenip hem kahve içiyorum.
Ohh afiyet olsunSabah 8:30 da yine çıktım evden yürüyüş yaptım hava misss, şimdi arkadaşla hem güneşlenip hem kahve içiyorum.
canım ya.fikirlerinize ihtiyacım var.malum kvile kalıyoruz.hafta içi.benim haftasonum pert geçiyor.dıaşrı çıkarsak hafif şiddetinde atlatıyorum.düzen adına herşeyim sıfırın altı eksi birlerde.özellikle mutfak dolapları ve çocukların çekmecelri vs .iki farklı el değiyor ikisinede.koy vereyim gitsinmi.küçüğünküler büyüğünkülere karışmış.tabak çanaklar ayrı yerlerde.misafir bardaklar günlüklerde bikaç tanesi.kahvaltı servisleri her biri biyerde.çekmece düzenlemekten diğre işlere vaktim kalmıyor neredeyse.anlatmak yetmez görmenin lazım.öneriye açığım.
Ne kadar düzeltirsen düzelt canım birlikte yasadıgın için hep karısık olabilirfikirlerinize ihtiyacım var.malum kvile kalıyoruz.hafta içi.benim haftasonum pert geçiyor.dıaşrı çıkarsak hafif şiddetinde atlatıyorum.düzen adına herşeyim sıfırın altı eksi birlerde.özellikle mutfak dolapları ve çocukların çekmecelri vs .iki farklı el değiyor ikisinede.koy vereyim gitsinmi.küçüğünküler büyüğünkülere karışmış.tabak çanaklar ayrı yerlerde.misafir bardaklar günlüklerde bikaç tanesi.kahvaltı servisleri her biri biyerde.çekmece düzenlemekten diğre işlere vaktim kalmıyor neredeyse.anlatmak yetmez görmenin lazım.öneriye açığım.
benim de öyle. ama sık sık yapamıyorum ben .dün tencereleri tavaları falan düzenledim.fazlalıkları üst bölümlere ayırdım.ne gerek var.bikaç parça bıraktım.ne kadar çok olursa okadar çok kullanılıyor
günaydınkızlar günaydın .
nasılsınız .
biz aynı . rutin ev , iş .
çocukların okulu tam güne geçti bi tek . 2. dönem yani.
Bazen böyle çirkefkeşirimohaailk kez duydum
Sağol kuzumOhh afiyet olsun
sürekli elim orda düzenliyorum.ama gün içinde kv onunkini ona onunkini ona karıştırıyor.çamaşır katlıyor misal.herkesinki heryerde.mutfaktada hepsi ayrı ayrı yerlerde.görüyor aslında ama kafasına göre koyuyor.canım ya.
normaldir .
ama çocukların kıyafetlerini ayıklayabilirsin .
az az çekmece çekmece başlayarak .
çocukların kaç yaşında, küçüklerse ara ara bunu yaparak ayırırsın .
büyürken de tembihlersin . kendinizinkine dikkat edin diye.
günlük ile misafirlik araç gereçlerim benim de arada karışır . hemen yapamasam bile elime geçtikçe mutfakta başka bi yere koyarım . ya da hemen kaldırırım .
Yine ayni olacak bırak dağınık kalsınfikirlerinize ihtiyacım var.malum kvile kalıyoruz.hafta içi.benim haftasonum pert geçiyor.dıaşrı çıkarsak hafif şiddetinde atlatıyorum.düzen adına herşeyim sıfırın altı eksi birlerde.özellikle mutfak dolapları ve çocukların çekmecelri vs .iki farklı el değiyor ikisinede.koy vereyim gitsinmi.küçüğünküler büyüğünkülere karışmış.tabak çanaklar ayrı yerlerde.misafir bardaklar günlüklerde bikaç tanesi.kahvaltı servisleri her biri biyerde.çekmece düzenlemekten diğre işlere vaktim kalmıyor neredeyse.anlatmak yetmez görmenin lazım.öneriye açığım.
yaklaşık iki aydır ara ara yapıyor.benim de öyle. ama sık sık yapamıyorum ben .
çünkü kullanılıyor dediğin gibi.
tek başımayım üstelik . kv yok .
kv den yemek yapmıyordu demi.
Teşekkür ederim cicimOhh afiyet olsun
fazla parçaları üst taraflara taşıyacağım üşenir çıkarmaz zaten üstlerdenNe kadar düzeltirsen düzelt canım birlikte yasadıgın için hep karısık olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?