2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

fikirlerinize ihtiyacım var.malum kvile kalıyoruz.hafta içi.benim haftasonum pert geçiyor.dıaşrı çıkarsak hafif şiddetinde atlatıyorum.düzen adına herşeyim sıfırın altı eksi birlerde.özellikle mutfak dolapları ve çocukların çekmecelri vs .iki farklı el değiyor ikisinede.koy vereyim gitsinmi.küçüğünküler büyüğünkülere karışmış.tabak çanaklar ayrı yerlerde.misafir bardaklar günlüklerde bikaç tanesi.kahvaltı servisleri her biri biyerde.çekmece düzenlemekten diğre işlere vaktim kalmıyor neredeyse.anlatmak yetmez görmenin lazım.öneriye açığım.

kızlar günaydın .
nasılsınız .
biz aynı . rutin ev , iş .
çocukların okulu tam güne geçti bi tek . 2. dönem yani.

dün tencereleri tavaları falan düzenledim.fazlalıkları üst bölümlere ayırdım.ne gerek var.bikaç parça bıraktım.ne kadar çok olursa okadar çok kullanılıyor

canım ya.
normaldir .
ama çocukların kıyafetlerini ayıklayabilirsin .
az az çekmece çekmece başlayarak .
çocukların kaç yaşında, küçüklerse ara ara bunu yaparak ayırırsın .
büyürken de tembihlersin . kendinizinkine dikkat edin diye.

günlük ile misafirlik araç gereçlerim benim de arada karışır . hemen yapamasam bile elime geçtikçe mutfakta başka bi yere koyarım . ya da hemen kaldırırım .

Ne kadar düzeltirsen düzelt canım birlikte yasadıgın için hep karısık olabilir

dün tencereleri tavaları falan düzenledim.fazlalıkları üst bölümlere ayırdım.ne gerek var.bikaç parça bıraktım.ne kadar çok olursa okadar çok kullanılıyor
benim de öyle. ama sık sık yapamıyorum ben .
çünkü kullanılıyor dediğin gibi.
tek başımayım üstelik . kv yok .
kv den yemek yapmıyordu demi.

sürekli elim orda düzenliyorum.ama gün içinde kv onunkini ona onunkini ona karıştırıyor.çamaşır katlıyor misal.herkesinki heryerde.mutfaktada hepsi ayrı ayrı yerlerde.görüyor aslında ama kafasına göre koyuyor.

Yine ayni olacak bırak dağınık kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…