ayy sorma inanılmaz canım istiyorKaç gündür aklımda ya burnuma geliyor sanki kokusu. Ama inat ettim yapmayacağım.
Tavuk haşlayıp yesekayy sorma inanılmaz canım istiyor
evet bende genelde çorbasını vs yaparım.yada sütlü tatlı yapıp üstüne kabaklı püre yapıp eklerim.normalde tatlısını çok sevmem ama çorba güzel oluyorbalkabağını buharda ya da az suda haşlıyorsun kısık ateşte. zaten çok hızlı pişer.
kendinden şekeri var . yerken bunu anlarsın . ama yetersiz gelirse üzerine pekmez ya da reçel dökebilirsin . ya da bal . ama hiç gerek olmuyor.
ben balkabağını tabağa aldıktan sonra üzerine 1 paket vanilya serpiyorum . öyle yiyorum . tavsiye ederim .
vitamin mineral olarak çok zenginmiş . bu yıl öğrendim . evde bolca var . burda çok yetiştirilir . ve eşime müşterileri sık getirir .
isteyen tahin de döküyor üstüne ama biz 8- 5 masa başı çalışıyoruz . spor yapıp kalori harcayanlar böyle tüketiyor .
tahin ile yediğimde tartıda arttıkça arttım . bize göre değil tahinlisi.
cıksTavuk haşlayıp yesek
Nohut pilavın yerini tutmaz herhalde
Slmmmm naber genclerTavuk haşlayıp yesek
Nohut pilavın yerini tutmaz herhalde
slm.iyidir sendenSlmmmm naber gencler
perşembedeb beri yok.kızlar firari.inş sıkıntı yoktur.beferlede karşılaşmadık kaç gündürharikamo bugünde yoksun
Inşallah sıkıntı yoktur canım afyona gitcem diyordu sanki bir ara belki izin almıstır ,perşembedeb beri yok.kızlar firari.inş sıkıntı yoktur.beferlede karşılaşmadık kaç gündür
evet benimde aklıma o geldi.ailesiyle gezeceklerdiInşallah sıkıntı yoktur canım afyona gitcem diyordu sanki bir ara belki izin almıstır ,
Beferi görmedim 2-3 gündür
Şimdi yola çıktık bizde afyona gidiyoruzInşallah sıkıntı yoktur canım afyona gitcem diyordu sanki bir ara belki izin almıstır ,
İyi gezmelerŞimdi yola çıktık bizde afyona gidiyoruzgörürsem orada haber veririm size.
Kafamıza esti bir gezip gelecem öpüyorum sizi
Iyi yolculuklar canım görüşürüz ❤Şimdi yola çıktık bizde afyona gidiyoruzgörürsem orada haber veririm size.
Her gün yarım saat diyorum çok faydalıfikirlerinize ihtiyacım var.malum kvile kalıyoruz.hafta içi.benim haftasonum pert geçiyor.dıaşrı çıkarsak hafif şiddetinde atlatıyorum.düzen adına herşeyim sıfırın altı eksi birlerde.özellikle mutfak dolapları ve çocukların çekmecelri vs .iki farklı el değiyor ikisinede.koy vereyim gitsinmi.küçüğünküler büyüğünkülere karışmış.tabak çanaklar ayrı yerlerde.misafir bardaklar günlüklerde bikaç tanesi.kahvaltı servisleri her biri biyerde.çekmece düzenlemekten diğre işlere vaktim kalmıyor neredeyse.anlatmak yetmez görmenin lazım.öneriye açığım.
Kafam çok yoğundu gelemedim canım kusura bakma annem de idim mantı yaptık sonra bir taziye ziyaretinde bulunduk eve9bin kusur adım ile geldim pertim çıkmıştı şimdi ancak vakit buldum keyfin yerin de inşallahperşembedeb beri yok.kızlar firari.inş sıkıntı yoktur.beferlede karşılaşmadık kaç gündür
Yoğundu biraz nasılsın canımInşallah sıkıntı yoktur canım afyona gitcem diyordu sanki bir ara belki izin almıstır ,
İYİ tatiller dilerim bende mart başı Sakarya ya kaçıyorum kaplıcayaŞimdi yola çıktık bizde afyona gidiyoruzgörürsem orada haber veririm size.
Iyiyim canım sen nasılsınYoğundu biraz nasılsın canım
Ne güzel kaplıcada dinlenir gelirsin :)İYİ tatiller dilerim bende mart başı Sakarya ya kaçıyorum kaplıcaya
Çok şükür canım misafir gelip gidiyo sürekli her şey yolundaIyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?