2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

baş etmek imkansız görünüyor . bırak kalsın o zaman .
yaklaşık iki aydır ara ara yapıyor.
oo iyiymiş . sevindim hadi.

baş etmek imkansız görünüyor . bırak kalsın o zaman .

oo iyiymiş . sevindim hadi.
misal eşimin geç geldiği günler eve gidiyorum benim yemeğim var,sende bak bişeyler diyor kendine.yada eşimde yemekte olacaksa özellikle onun sevdiği menü tercih ediliyor.bende kafama göre taklıyorum hertürlü

misal eşimin geç geldiği günler eve gidiyorum benim yemeğim var,sende bak bişeyler diyor kendine.yada eşimde yemekte olacaksa özellikle onun sevdiği menü tercih ediliyor.bende kafama göre taklıyorum hertürlü
ne kadar da kötü .
kaç yaşındaydı çocuklar canımcım .

bu iyi bişey benim için.diğer türlü daha can sıkıcıydı.biri 3,5 diğeri 2 yaşında
küçüklermiş . kreşe giden var mı bunların içinde .büyük gidiyor mu.
kv için de iki küçük çocuğu bakmak zor olur . yemek yapmasını beklemek biraz sıkıntılı .
ikisine de güzelce baksın da . yemek olmasın . boş ver . sen yine kafana göre takıl . mis gibi.

eylülde göndereceğim büyüğü.seni küçükle yaştlardı.aralarında bir ay vardı hatta

eylülde göndereceğim büyüğü.seni küçükle yaştlardı.aralarında bir ay vardı hatta
evet o zaman işte kv yemek vs yapabilir . eli boş kalabilir .
ne yiyeceksin.snin çekmece doludur yine
bende yoğurtlu kereviz salatası , balkabağı (vanilyalı), lahana salatası . 1 dilim ekmek .

çekmecemde çiğ fındık , çiğ kaju, kayısı kurusu var .
ayrıca reçel ve hurma pekmezi de var .
ama bunlardan yemem sanıyorum .

sabah yoğurda mısır ekmeği koydum yedim . 1 de portakal yedim . midem berbat aslında .
işe gelince vitamin içtim bi tane. o sanki yaptı. tam yutamadım sanıyorum .

böyle işte. sen neler yiyeceksin .

minik bi sandaviç yaptım sabahtan attım çantaya.onu yiyeceğim.balkabağın nasıl?

minik bi sandaviç yaptım sabahtan attım çantaya.onu yiyeceğim.balkabağın nasıl?
balkabağını buharda ya da az suda haşlıyorsun kısık ateşte. zaten çok hızlı pişer.

kendinden şekeri var . yerken bunu anlarsın . ama yetersiz gelirse üzerine pekmez ya da reçel dökebilirsin . ya da bal . ama hiç gerek olmuyor.

ben balkabağını tabağa aldıktan sonra üzerine 1 paket vanilya serpiyorum . öyle yiyorum . tavsiye ederim .
vitamin mineral olarak çok zenginmiş . bu yıl öğrendim . evde bolca var . burda çok yetiştirilir . ve eşime müşterileri sık getirir .

isteyen tahin de döküyor üstüne ama biz 8- 5 masa başı çalışıyoruz . spor yapıp kalori harcayanlar böyle tüketiyor .
tahin ile yediğimde tartıda arttıkça arttım . bize göre değil tahinlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…