Bu güzel fikirmis :)))fazla parçaları üst taraflara taşıyacağım üşenir çıkarmaz zaten üstlerden.elinin altına bırakacağım bi kaç bişey
baş etmek imkansız görünüyor . bırak kalsın o zaman .sürekli elim orda düzenliyorum.ama gün içinde kv onunkini ona onunkini ona karıştırıyor.çamaşır katlıyor misal.herkesinki heryerde.mutfaktada hepsi ayrı ayrı yerlerde.görüyor aslında ama kafasına göre koyuyor.
oo iyiymiş . sevindim hadi.yaklaşık iki aydır ara ara yapıyor.
en azından mutfak için kafamda bikaç bişey oluştu.çocuklarınkinide sonra düşünürümYine ayni olacak bırak dağınık kalsın
şimdi akıl ettim bunuBu güzel fikirmis :)))
misal eşimin geç geldiği günler eve gidiyorum benim yemeğim var,sende bak bişeyler diyor kendine.yada eşimde yemekte olacaksa özellikle onun sevdiği menü tercih ediliyor.bende kafama göre taklıyorum hertürlübaş etmek imkansız görünüyor . bırak kalsın o zaman .
oo iyiymiş . sevindim hadi.
Sorman gerekiyormus demek ki :))))şimdi akıl ettim bunubunca ay kafa niye basmadı acep dün tencereleri ayırınca neden diğerleride olmasın diye soru berildi tamda beş dakika önce kafamda
ne kadar da kötü .misal eşimin geç geldiği günler eve gidiyorum benim yemeğim var,sende bak bişeyler diyor kendine.yada eşimde yemekte olacaksa özellikle onun sevdiği menü tercih ediliyor.bende kafama göre taklıyorum hertürlü
bu iyi bişey benim için.diğer türlü daha can sıkıcıydı.biri 3,5 diğeri 2 yaşındane kadar da kötü .
kaç yaşındaydı çocuklar canımcım .
küçüklermiş . kreşe giden var mı bunların içinde .büyük gidiyor mu.bu iyi bişey benim için.diğer türlü daha can sıkıcıydı.biri 3,5 diğeri 2 yaşında
ben de çok açımmmmcanım nohutlu pirinç pilav üstü bol karabiberli haşlama tavuk istedi
eylülde göndereceğim büyüğü.seni küçükle yaştlardı.aralarında bir ay vardı hattaküçüklermiş . kreşe giden var mı bunların içinde .büyük gidiyor mu.
kv için de iki küçük çocuğu bakmak zor olur . yemek yapmasını beklemek biraz sıkıntılı .
ikisine de güzelce baksın da . yemek olmasın . boş ver . sen yine kafana göre takıl . mis gibi.
evet o zaman işte kv yemek vs yapabilir . eli boş kalabilir .eylülde göndereceğim büyüğü.seni küçükle yaştlardı.aralarında bir ay vardı hatta
bende yoğurtlu kereviz salatası , balkabağı (vanilyalı), lahana salatası . 1 dilim ekmek .ne yiyeceksin.snin çekmece doludur yine
minik bi sandaviç yaptım sabahtan attım çantaya.onu yiyeceğim.balkabağın nasıl?evet o zaman işte kv yemek vs yapabilir . eli boş kalabilir .
bende yoğurtlu kereviz salatası , balkabağı (vanilyalı), lahana salatası . 1 dilim ekmek .
çekmecemde çiğ fındık , çiğ kaju, kayısı kurusu var .
ayrıca reçel ve hurma pekmezi de var .
ama bunlardan yemem sanıyorum .
sabah yoğurda mısır ekmeği koydum yedim . 1 de portakal yedim . midem berbat aslında .
işe gelince vitamin içtim bi tane. o sanki yaptı. tam yutamadım sanıyorum .
böyle işte. sen neler yiyeceksin .
balkabağını buharda ya da az suda haşlıyorsun kısık ateşte. zaten çok hızlı pişer.minik bi sandaviç yaptım sabahtan attım çantaya.onu yiyeceğim.balkabağın nasıl?
gunaydın zarp naber
Kaç gündür aklımda ya burnuma geliyor sanki kokusu. Ama inat ettim yapmayacağım.canım nohutlu pirinç pilav üstü bol karabiberli haşlama tavuk istedi
iyidir kuzum nolsun.Selam canım,iyidir senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?