Kimse yazmıyor ki yazın konusalım :))Bu ne sessizlik
Ben giremedim pekKimse yazmıyor ki yazın konusalım :))
Aynen öyle, nerde bugün bilgin var mı? Geçmişi okuyamadım.
Dün ana sayfada durum mesajlarına bakarken gördüm canım ekip işi yapacaklarmıs biraz yokum yazmıs :))Aynen öyle, nerde bugün bilgin var mı? Geçmişi okuyamadım.
İyiyim çok şükür, uğraşıyorum evle
Ya çeen kaptan mı olucan
Tebrikler şimdiden
Eminim onun da üstesinden gelirsin.
Hmm uzun sürmez inşallahDün ana sayfada durum mesajlarına bakarken gördüm canım ekip işi yapacaklarmıs biraz yokum yazmıs :))
Tesekkür ederim canım
Bizim kaptan cook aktif olmayınca sana devredeyim dedi insallah basarabilirim
Dün burdan yazmadı sizin gruba yazdı mı canım inşallah cabuk gelir :)Hmm uzun sürmez inşallah
Başarırsın merak etme
Geçmişi okumaya fırsatım olmadıDün burdan yazmadı sizin gruba yazdı mı canım inşallah cabuk gelir :)
Tesekkur ederim canim
Anladım canım :))Geçmişi okumaya fırsatım olmadı
Kaptan olunca bi kutlama yaparız artık
Tamam bekliyorum kaptanlık haberiniAnladım canım :))
Tabiki bir parti veririz
Tamam canım kaptan olur olmaz yazıyorumTamam bekliyorum kaptanlık haberini
Dün ana sayfada durum mesajlarına bakarken gördüm canım ekip işi yapacaklarmıs biraz yokum yazmıs :))
Tesekkür ederim canım
Bizim kaptan cook aktif olmayınca sana devredeyim dedi insallah basarabilirim
Tesekkur ederim canim
Sen gayet güzel başarırsın bence
Öyle görünüyor bir işsiz ben varımYazmaya fırsatım olmadı ama arada bir gözattım buralara herkes oldukça yoğun anlaşılan
Bitti kuzum aman soğuktu zaten, dr kontrolüm vardı ben şu telefonu bırakmadığım için gözümde hiç bir değişiklik yok.little dora nasılsın afyon gezisi bitti mi :)
En güzeli senin ki keyfin yeterse işyerine gidiyorsun, ben de gezmeye verdim bu ara kendimi yoksa 7\24 buradayımÖyle görünüyor bir işsiz ben varım
Havalar sogudu yine ama kaplıcalara gittiysen güzel gelmistir :)Bitti kuzum aman soğuktu zaten, dr kontrolüm vardı ben şu telefonu bırakmadığım için gözümde hiç bir değişiklik yok.
Damlaları kullanıp tel. Elime aldım yine
Yani benim için rahat tabiki simdilik :))En güzeli senin ki keyfin yeterse işyerine gidiyorsun, ben de gezmeye verdim bu ara kendimi yoksa 7\24 buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?