- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Yok ben kaplıca hiç sevmem aile ziyareti, ama tam kaplıcası bol bir yerdeydim. Gezdim sadece.Havalar sogudu yine ama kaplıcalara gittiysen güzel gelmistir :)
Gecmiş olsun canım ama telefonda bırakmak o kadar zor ki alıslanlık hepimizde
Bende hiç gitmedim kaplıcayada afyon deyince akla ilk gelen oluyor :))Yok ben kaplıca hiç sevmem aile ziyareti, ama tam kaplıcası bol bir yerdeydim. Gezdim sadece.
Sen de kaptan olacakmışsın gelirim yanına kaptanım. Senin için her türlü diyete varım
Cook ilginc bir özellik :))Herkes pazartesi başlar ben cumartesi diyete başlıyorum, leblebi diyeti.
Haydi bakalım bu sefer çok azimliyim.
Tartıldım 54 olmuşum tahmin etmistim zaten.
Yaz geliyor tutuştum yine
Vermem lazıp zip, herkes diyette ben de 3-4 kilo almışım ne güzel vermistim.Cook ilginc bir özellik :))
Herkes pazartesi baslıcam der :))
Leblebi diyeti nasıl ilk defa duyuyorum canım ,
Cook değilsin verirsin canım yaza kadar rahatlıkla
O takip işinden yoruldu, gelsin hepbirlikte başlayalimBende hiç gitmedim kaplıcayada afyon deyince akla ilk gelen oluyor :))
Bir kere gitmistim kuzenimin okul kaydına götürmüştüm :))
Yaaa gercekten cook sevinirim canımcgdmk da döner belki ocaktan beri girmemis ama
Verirsin canım hiç dert etme ama leblebi diyetini begenmedimVermem lazıp zip, herkes diyette ben de 3-4 kilo almışım ne güzel vermistim.
Benim uyum sorunum var, karakterim böyle kafama göre yapıyorum herşeyi.
Leblebi diyetim de bir liste yok.
Sabah 1 bardak kefir
Öğlen 10 kadar lwblebi
Ikindi 10 kadar leblebi
Akşam bir sebze yada et yemeği ve su
Giriş yapmamıs ki canım 15 Ocak yazıyor ne zaman gelir ki tatil için annesine gidecektiO takip işinden yoruldu, gelsin hepbirlikte başlayalim
Ben senede en az 4 kez giderim afyona şehir içini de çok az biliyorum, ben de yeme içme gezme var bol lokum sucuk gerisini bilmemBende hiç gitmedim kaplıcayada afyon deyince akla ilk gelen oluyor :))
Bir kere gitmistim kuzenimin okul kaydına götürmüştüm :))
Yaaa gercekten cook sevinirim canımcgdmk da döner belki ocaktan beri girmemis ama
Dedim ya kafama göre bazen sabah yumurta yerim, yani öğün atlamak için leblebi yiyorum. Hergün farklı liste.Verirsin canım hiç dert etme ama leblebi diyetini begenmedim
Sabah güzel protein alıyorsun ama onun yerine sabah yumurta, peynir zeytin yesen, kefiri öğlen Menüsünde leblebi ile yesen ,aksamada sebze yada protein yemegi yersen coook daha güzel olur ,
Ne güzel vaktin oluyorsa bol bol gez doracım :))Ben senede en az 4 kez giderim afyona şehir içini de çok az biliyorum, ben de yeme içme gezme var bol lokum sucuk gerisini bilmem
Anladım canım neyse sen bir basla bir ben düzene sokarım seni :):))))Dedim ya kafama göre bazen sabah yumurta yerim, yani öğün atlamak için leblebi yiyorum. Hergün farklı liste.
600 kaloriyi pek gecmeyecek şekilde.
Bol yağlı, şekersiz proteinli biraz karatay biraz o biraz bu.
Ortaya karışık alevli
Bana kalsa eve girmem de mümkün değil tabi, bu ara çalışmıyorken azcık kaçamak yaptım yoksa iş güç gezilmiyor malesef.Ne güzel vaktin oluyorsa bol bol gez doracım :))
Bizde gezmelere cook gidemiyoruz
Bak bozuşuruz ben düzen sevmiyorumAnladım canım neyse sen bir basla bir ben düzene sokarım seni :):))))
Canım dükkan oldugu için kapanma ihtimali yok mecbur babam basında duruyo o yüzden tatil yokBana kalsa eve girmem de mümkün değil tabi, bu ara çalışmıyorken azcık kaçamak yaptım yoksa iş güç gezilmiyor malesef.
Babanda despot bi patron sanırım
Geçmiş olsun canım neyin var hayırdırBitti kuzum aman soğuktu zaten, dr kontrolüm vardı ben şu telefonu bırakmadığım için gözümde hiç bir değişiklik yok.
Damlaları kullanıp tel. Elime aldım yine
Düzensiz olur mu :)))Bak bozuşuruz ben düzen sevmiyorum
Hayatım boyunca düzene karşı çıktım
Eşimde aynı, ben onu bırakıp kaçıyorum birazcık.Canım dükkan oldugu için kapanma ihtimali yok mecbur babam basında duruyo o yüzden tatil yok
Tesekkur ederim canim 6. Takımın kaptanı oluyorum zayıflama takımında canım ,Hayırlı uğurlu olsun canım bu kaptan ne işe yarıyor cahilim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?