- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Olurrrrr ben 4 ayda 10 kilo verdim düzensiz hemdeDüzensiz olur mu :)))
Bende kahvaltıyı sevmezdim 4-5 ay düzenli kahvaltı yaptım :))
Bende tadını bilmiyorumBoyoz yemedim hiç :))
2 yıl önce yagmıstı galiba daha subattayız mart gecmeyince bahar geldi demem :)))
Zaten ankara aksamları buz gibi oluyor :))
Inşallah canım tesekkür ederimEşimde aynı, ben onu bırakıp kaçıyorum birazcık.
Ama zor kendi işyerin ayrılamazsın tabi.
Sana çok gezenti bir koca versin Allahım çok aminnnn
Izmire gitmek lazım ona bile gidemedim ablam orda :)))Bende tadını bilmiyorum
Allah kolaylık versin ben adet dönemindeyim kilo cermem durdu gecen hafta 1.5kilo gitmişti bakalım bu hafta ne olacakTesekkur ederim canim 6. Takımın kaptanı oluyorum zayıflama takımında canım ,
Sorumluluk sahibi oluyorsun listeler,felan öyle işte :)))
Cook bir işe yaramıyor yani :))
Gözüm canım ağri batma, geçen ay gittim tedavi de bir ilerlwme yok.Geçmiş olsun canım neyin var hayırdır
Ama geri aldınOlurrrrr ben 4 ayda 10 kilo verdim düzensiz hemde
Ahhhh ahhhh bilme kuzum bilince çok özlüyorsun.Bende tadını bilmiyorum
Eee gitsene canım uzak mı sanaIzmire gitmek lazım ona bile gidemedim ablam orda :)))
Saol canım, aslında adet döneminde daha hızlı kilo verilirAllah kolaylık versin ben adet dönemindeyim kilo cermem durdu gecen hafta 1.5kilo gitmişti bakalım bu hafta ne olacak
Hayvan gibi yedim çikiçiki lotaları onda aldımAma geri aldın
Hımm çok mu batıyor stres etkiliyor mu peki takip ettin miGözüm canım ağri batma, geçen ay gittim tedavi de bir ilerlwme yok.
Ben tüm gün elimde tel gezersem dr ne yapsın.
Sağol canım
Ankaradayım canımEee gitsene canım uzak mı sana
Bence göz ağrım migrenimi tetikliyor, ışık sonuna kadar kapalı ama ben bir de tel dekitap okuyorum gece, alışkanlık vazgeçemiyorum befercimmmmHımm çok mu batıyor stres etkiliyor mu peki takip ettin mi
Birde ışığı kısık kullan gece karanlık ise kıs ışığı
Allah allah bu kadar güzel yani baklava katmeri geçer miAhhhh ahhhh bilme kuzum bilince çok özlüyorsun.
Bence sadece izmirde bu kadar güzel boyoz
Yok bende su tutuyor vucut birde kaçak göçek oldu bu haftaSaol canım, aslında adet döneminde daha hızlı kilo verilir
Mavi tren le gitseneAnkaradayım canım
Farklı kulvar şimdi katmer dersen kıyaslayamam, biri tuzlu biri tatlı neticede sabah 2-3 boyoz yedikten sonra üstüne katmer yiyeceksin cila olacakAllah allah bu kadar güzel yani baklava katmeri geçer mi
Anladım canım sonrasında hızlı verirsinYok bende su tutuyor vucut birde kaçak göçek oldu bu hafta
Gidemiyorum ki canım işlerden babamınMavi tren le gitsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?